Галерия

hishnika

Registered
Имам проблем с този мод Тук
Ако ми е вкл. компа ето линк да видите Тук

Ето снимки от началната страница:
1.jpg

2.jpg

И грешка в админ ппанела:
3.jpg

Не си направил таблиците в базата данни.
Не си променял файловете като хората, предлагам ти да започнеш наново :)

п.п.: Ако искаш по-късно днес ще сваля мод-а и ще го приложа и ще ти дам готови едитнати файловете :)

направил съм таближите в базата от данни може някаде да съм объркал нещо, дай рар ама ако може за този темплейт "Cobalt" сори че не мога да ти дам линк за сваляне

hishnika каза:
направил съм таближите в базата от данни може някаде да съм объркал нещо, дай рар ама ако може за този темплейт "Cobalt" сори че не мога да ти дам линк за сваляне
По-късно днес или в ранните часове утрешната сутрин ще имаш rar 8)

Грешки при мен не дава, но дава същата грешка с базите данни, немога да помогна :?

Aйде накой да погледне този урок и да каже от какво може да е

Ако може дад ми дадеш се пак рар, нищо че дава грешка

Няма смисъл да ти давам RAR, ако не си слагал други модове ти предлагам да си върнеш всички оригинални файлове и след като получиш отговор на въпроса ти да направиш мода наново. Ето от ТУК можеш да си изтеглиш темплейта!

Добре де някой правил ли го е този урок и давала ли му е такава грешка, нека каже, автора на урока нека и той да сподели мнение

Добре де какво става никой ли не знае! Автора дето е пускал урока какво "дреме" и не каже каде му е пропуска :?: :x

правил съм го тоя урок и ми дава грешка и не съм се занимавал повече ... с него махнах го и тва беше ...

hishnika каза:
Еми тогава тоя урок DEL

ако неработи урока, тогава как съм направил това :arrow:

http://friendsbg.com/forum/album.php

????????????????????????????????????????????????????????????

не вярвам да е виновен мода, а това, че бъркаш някъде 8)

Иксаш да кажеш че проблема с базата данниидва от мен ?!?

Другото е от мен но проблема с базата данни едвали !

Back
Горе