Дайте препоръки и мнение по дизайна

Нечи много разбирам ,но като цяло дизайна ме кефи само 1 не ме кефи тези линии които са там кадето е все едно знамето.

File -> New...
Като цяло не ме кефи дизайна, много е натруфено, много цианско ми стой, защо непробваш да го направиш по-семпъл ?
Какво толкова имаш да слагаш на един футболен сайт ??
Пойграй си още малко ;)

FeelTheFear каза:
File -> New...
Като цяло не ме кефи дизайна, много е натруфено, много цианско ми стой, защо непробваш да го направиш по-семпъл ?
Пойграй си още малко ;)

Първо не е футболен и второ погледни тази картинка и кажи дали е натруфено.А трето ето и съществуващия в момента който трябва да подобря.http://www.bfla.org/

И за последно това File -> New... вземи си го избий от главата.

kooker Относно твоя въпрос лентите са разделители м/у отделните боксове с информация.Направени са така - имитирайки разделителната линия на коридорите на пистите по които бягат състезателите.Може наистина малко да се свият.

Това зелено ми извади очите

това инф . табло е гадно

направи по хубав градиент на бутоните

Не ми харесва иначе успех :?:

Баце като заначало бих ти препоръчал на съществуващата страница, която предстои да обнових сайта й, смени кодирането - твоето в момента е на "iso-8859-1". Съветвам те да го направиш на windows-1251, така няма да има никой проблеми с "Маймуните". Хубав ден!

1.Като цяло не ми харесва и по-точно:
*Bevel&Emboss на рамките (или градиента)
*Бутоните също не ми харесват
*Незнам какъв ще е цветът на прифта на контента, но незнам с кой ще си подхожда..

Според можеш и по-добре :?:

Ама мен не ме слушай, :D

mania каза:
FeelTheFear каза:
File -> New...
Пойграй си още малко ;)

Първо не е футболен и второ погледни тази картинка и кажи дали е натруфено.А трето ето и съществуващия в момента който трябва да подобря.http://www.bfla.org/

И за последно това File -> New... вземи си го избий от главата.

kooker Относно твоя въпрос лентите са разделители м/у отделните боксове с информация.Направени са така - имитирайки разделителната линия на коридорите на пистите по които бягат състезателите.Може наистина малко да се свият.

Ми не ми харесва бате. Кво да напрайм. Пробвай с нов ...

ето моето мнение:

1. твърде много ползване на Bevel&Emboss, което на места дразни.
2. прекалил си с градиентите. не слагай навсякъде градиенти. примерно панела "Реклама" - когато зададеш фона да е с тоя градиент и се удължи полето ще се получи адски грозно. за фоновете на боксовете полвай прости равни цветове.
3. фона на сайта може да стане и доста по-добре. в момента е адски фрапиращ. помисли като сложиш текста в средата на тоя фон как ще стои.
4. бутоните в менюто - горе долу са добре но и тук си прекалил с Bevel&Emboss-а. има идея в тях но трябва още работа.
5. хедъра - тва логото не се чете много на тоя фон, а да не говорим за надписа под него. ако не се загледам хубаво няма да го видя.
6. помисли как можеш да направиш дизайна по-раздвижен. в момента е доста скучен като цяло. ако трябва разглеай други подобни сайтове.

От горе на хедъра BFLA
и от долу текста не се чете изобщо.
Има бая още какво да се желае!! :P

малко е дразнеща почвата(кафявата) демек настилката дето е най-горе :) .Иначе е супер.Ама добре може ли някой да ми обясни сега момчето го е направил добре това за сайта ами сега как ще се свърже това за да станат сичките бутони реални и въобще да стане сайт не просто картинка,сичко трябва да се пише и няма смисъл от това :)

Браво mania !

Заслужаваш поздравленя :) .

Много ми харесва дизайна.

LennY_Dee каза:
Браво mania !

Повръща ми се от такива коментари...
Как може да кажеш, че дизайна му заслужава поздравления?! (puke)
Слушам и не вярвам на ушите си (оо да).
Въобще не ми харесва дизайна, ако вида такъв сайт някъде в интернет, още като забележа тоя Bevel and Emboss и излизам. Супер дразнещо е.. пробвай без него, да видиш, че ще е по-добре, макара и малко по-просто.
Ами погледни си Drop Shadow-а, на някои места го има на други не. И него го махни.
Без коментар... :cry:

П.С. Сегашния дизайн на сайта ми харесва 10 000 пъти повече от тоя, с който искаш да го замениш!

EmPowerYou каза:
LennY_Dee каза:
Браво mania !

Повръща ми се от такива коментари...
Как може да кажеш, че дизайна му заслужава поздравления?! (puke)
Слушам и не вярвам на ушите си (оо да).
Въобще не ми харесва дизайна, ако вида такъв сайт някъде в интернет, още като забележа тоя Bevel and Emboss и излизам. Супер дразнещо е.. пробвай без него, да видиш, че ще е по-добре, макара и малко по-просто.
Ами погледни си Drop Shadow-а, на някои места го има на други не. И него го махни.
Без коментар... :cry:

П.С. Сегашния дизайн на сайта ми харесва 10 000 пъти повече от тоя, с който искаш да го замениш!

Първо няма какво да пробвам защото преди да му сложа Bevel and Emboss
съм го видял без него и съм преценил, че така е по-добре.
И второ никой не е казал че трябва да вземем твоето мнение под внимание
Кото ти харесва сегашния дизайн на сайта го гледай по цял ден защото скоро няма да е той :twisted:

mania каза:

мания ако това ще е дизайна на сайта лошо. Нищо лично но не ми харесва грам. Вижда се че разбираш от photoshop, но така като гледам уеб- дизайна не е твоя силна страна.

zaheto каза:
mania каза:

мания ако това ще е дизайна на сайта лошо. Нищо лично но не ми харесва грам. Вижда се че разбираш от photoshop, но така като гледам уеб- дизайна не е твоя силна страна.

то photoshop-а изобщо не му е силна страна

Odev каза:
zaheto каза:
mania каза:

то photoshop-а изобщо не му е силна страна

Щом ти казваш значи е вярно. :?:

PHPnMySQL каза:
малко е дразнеща почвата(кафявата) демек настилката дето е най-горе :) .Иначе е супер.Ама добре може ли някой да ми обясни сега момчето го е направил добре това за сайта ами сега как ще се свърже това за да станат сичките бутони реални и въобще да стане сайт не просто картинка,сичко трябва да се пише и няма смисъл от това :)
Няма ли обяснение зА непросветените :shock:

Back
Горе