Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
FeelTheFear каза:File -> New...
Като цяло не ме кефи дизайна, много е натруфено, много цианско ми стой, защо непробваш да го направиш по-семпъл ?
Какво толкова имаш да слагаш на един футболен сайт ??
Пойграй си още малко![]()
mania каза:FeelTheFear каза:File -> New...
Като цяло не ме кефи дизайна, много е натруфено, много цианско ми стой, защо непробваш да го направиш по-семпъл ?
Какво толкова имаш да слагаш на един футболен сайт ??
Пойграй си още малко![]()
Първо не е футболен и второ погледни тази картинка и кажи дали е натруфено.А трето ето и съществуващия в момента който трябва да подобря.http://www.bfla.org/
![]()
И за последно това File -> New... вземи си го избий от главата.
kooker Относно твоя въпрос лентите са разделители м/у отделните боксове с информация.Направени са така - имитирайки разделителната линия на коридорите на пистите по които бягат състезателите.Може наистина малко да се свият.
FeelTheFear каза:mania каза:
Ми не ми харесва бате. Кво да напрайм. Пробвай с нов ...
Повръща ми се от такива коментари...LennY_Dee каза:Браво mania !
Заслужаваш поздравленя.
Много ми харесва дизайна.
EmPowerYou каза:Повръща ми се от такива коментари...LennY_Dee каза:Браво mania !
Заслужаваш поздравленя.
Много ми харесва дизайна.
Как може да кажеш, че дизайна му заслужава поздравления?! (puke)
Слушам и не вярвам на ушите си (оо да).
Въобще не ми харесва дизайна, ако вида такъв сайт някъде в интернет, още като забележа тоя Bevel and Emboss и излизам. Супер дразнещо е.. пробвай без него, да видиш, че ще е по-добре, макара и малко по-просто.
Ами погледни си Drop Shadow-а, на някои места го има на други не. И него го махни.
Без коментар...![]()
П.С. Сегашния дизайн на сайта ми харесва 10 000 пъти повече от тоя, с който искаш да го замениш!
mania каза:....
zaheto каза:mania каза:....
мания ако това ще е дизайна на сайта лошо. Нищо лично но не ми харесва грам. Вижда се че разбираш от photoshop, но така като гледам уеб- дизайна не е твоя силна страна.
Odev каза:zaheto каза:mania каза:....
мания ако това ще е дизайна на сайта лошо. Нищо лично но не ми харесва грам. Вижда се че разбираш от photoshop, но така като гледам уеб- дизайна не е твоя силна страна.
то photoshop-а изобщо не му е силна страна
Няма ли обяснение зА непросветените :shock:PHPnMySQL каза:малко е дразнеща почвата(кафявата) демек настилката дето е най-горе.Иначе е супер.Ама добре може ли някой да ми обясни сега момчето го е направил добре това за сайта ами сега как ще се свърже това за да станат сичките бутони реални и въобще да стане сайт не просто картинка,сичко трябва да се пише и няма смисъл от това
![]()