E E398 Registered 26 Януари 2007 #21 Направих всичко! Е ок е, обаче примерно като дам на Вижте всички мнения на даден user и дам да вляза в някоя тема от там и пише, че нямам права, въпреки че в дадения раздел не съм въвеждал правата
Направих всичко! Е ок е, обаче примерно като дам на Вижте всички мнения на даден user и дам да вляза в някоя тема от там и пише, че нямам права, въпреки че в дадения раздел не съм въвеждал правата
E E398 Registered 26 Януари 2007 #22 admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо ..........
admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо ..........
S Smirnoff Registered 26 Януари 2007 #23 ^METALLICA^ каза: admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо .......... Увеличете... Какви копирачи ???
^METALLICA^ каза: admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо .......... Увеличете... Какви копирачи ???
E E398 Registered 27 Януари 2007 #24 Smirnoff каза: ^METALLICA^ каза: admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо .......... Увеличете... Какви копирачи ??? Увеличете... Еми от моя форум (Ти знаеш кой е ) се копира качения софтуер заедно с мненията ...
Smirnoff каза: ^METALLICA^ каза: admin може ли да те помоля да напишеш нещо, което да ми върши тази работа, защото тези копирачи направо .......... Увеличете... Какви копирачи ??? Увеличете... Еми от моя форум (Ти знаеш кой е ) се копира качения софтуер заедно с мненията ...