prostosmarten каза:Ей мамини златни леймърчета, аз направих колажа. Аре като сте умни що не направихте и вие нещо. Занимаваше ми се направих го. Изебавах се! Нямате право да съдите. Относно Автора на статията, трябва да е бил подготвен и за ебавки! Плюс тва пич, авторе, земи почети малко как се работи със фотошоп ако ли не поне със по леймърски програмки. тука надали някой е в състояние да направи това което искаш.Погледни наоколо всеки дава акъл а никой нищо не прави, е то пък и единия акъл думи нямам. Е поне нека да покажем че имаме чувство за хумор другари и другарки.
Освен да казвате Админа тва админа онова, по добре не спамете ами докладвайте. ВИЕ МИСЛИТЕ, има си админи, тяхна работа е да мислят. То и без това на вас не ви се отдава.
Ако някой още иска да му рисувам крила, да даде 50 кинта и ша го оправа!
Човекът е поискал нещо, а не да се гавриш със снимката му. Като не можеш да направиш това, което иска - просто не отговаряш. Пише си го ясно в правилата на форума. Прочети първите няколко точки от линка, който ти дадох и ще видиш какво не си сгрешил с отговора по темата си.
Offtopic: // Невероятен колаж. Просто нямам думи. Като си такова про да беше отрязал по-добре човека от фона. Аз където не претендирам, че разбирам от photoshop, ще го отрежа по-добре, а да не говорим за mania или sandprince. Твоят колаж е махане на фона и поставяне върху друг фон без изобщо да мислиш за сенките и т.н. Случайно да виждаш, че седи изкуствено, защото не си успял да махнеш сянката.