Интернет Радио

И така,тъй като съреъра на радито е на др комп някой знае ли защо като искам да го водя не се чува гласът ми?И ако има програма за микрофона или нензам кво друга да сподели или да качи.
Благодаря предварително 8) 8) 8)

kak da napravq admin panela nz kak da vlezzna nz kak da napravq acc :S pomognete PLS skype: wow_water
blagodarq preedvaritelno inache radioceto mi raboti idqllno malko tezi koito sa na Btk se oplakvat no shte se opravqt neshtata kato si pusna po silniq net :P
http://89.215.34.66:8000
:P

На мен не ми тръгна ама изобщо...
Пробвах с 4 уинампа... в момента съм с този пакет,които предостави домакинът на темата и пак нищо не се получава. Дори този път още в началото не ми се появи страницата от браузера при инсталирването на сървъра. Инсталирах си и другите неща.. но отсреща все така не си ме чуват... вече немога да разбера кое какво и защо става така....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: Помогнете ми че ще си пръсна главата вече от нерви ... МОЛЯ :shock:

Скайпът ми е boro85kaza

Добър ден,мисля,че всичко се получи като хората----> http://77.78.187.192:8000/listen.pls
Но искам да попитам как може да се направи,че Когато казвам поздравите да не ми спира музиката изцяло а съвсем леко да се намали. А също и как мога да направя хора от техните компютри да са ДЖ-и ... ии да изписва кой ДЖ е в момента ?
Благодаря предварително :)

Можеш, но с winamp не знам как. Използвай Sam broadcaster или някой еквивалент (поне на windows има бол., някой си имат вграден fade ;))

При мен е яката по сложно. Ползвам Линукс Мандрива не питайте как водя.. Няма winamp, няма SAM broadcqaster, но има VLC и BUTT, СЪрвЪра ни е на ICEcast, много сме доволни. Ето и радиото

RADIO EXCELLENT - Ритъмът на Живота -Това е сайта ни. За да ни слушкате прегледайте новината, и линка слушайте ни!
------
Имам и един въпрос. Някой знае ли защо когато се сменяме с колегите да водим, радиото спира и слушателят трябва да рефрешне winamp (или програмата с която слуша)?

Поздрави: Божидар Илиев

Видях че някои коментари нямат отговори затова моля някой да ми каже как да оправя проблема си :)

Така вчера радиото ми беше пуснато въпреки че ми даваше инвалидна парола , аз смених на output 3 и нямаше проблем изпращаше си всичко :?: !
Но сега ми пиши конектинг и неще да се конектва ето и снимка :
http://www.photoshop.com/accounts/e...f3/px-assets/b70648db32654eb6becff6c7ae813312

Имам питане
Всичко съм направил както е написано в урока :evil:
но проблема идва с финаланата част :cry: стига се до там да си го слушам сам :oops: :| :|

На какъв интернет си... Ако си на ADSL е безсилно да пробваш да го пуснеш за навънка, ако си зад рутер е същото, само, че там се настройват портовете и слушат отвън. Само да не си на БТК

djpatzo каза:
На какъв интернет си... Ако си на ADSL е безсилно да пробваш да го пуснеш за навънка, ако си зад рутер е същото, само, че там се настройват портовете и слушат отвън. Само да не си на БТК
може и на друг доставчик да е ама да няма реално IP ...

Здравейте на всичко ми тръгва както трябва, но някой като истегли радиото и като го пусне му дава някаква грешка :arrow:
--------------------
BINARY INFO
--------------------
FileName : 8000/
Data :
File does not exist!

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!! :cry:

Реших да си пусна радио. Направих всичко както е обяснено по-горе, но когато напиша IP-то (това което ми изпише на whatismyip) ми излиза съобщение 'DSL Router' и иска име и парола. А, като добавя и порт 8000 нищо не се зарежда.

danail_dd каза:
Реших да си пусна радио. Направих всичко както е обяснено по-горе, но когато напиша IP-то (това което ми изпише на whatismyip) ми излиза съобщение 'DSL Router' и иска име и парола. А, като добавя и порт 8000 нищо не се зарежда.

Аз съм си направил радио с SHOUTcast и нямам проблеми :)

nepoznatia каза:
danail_dd каза:

Аз съм си направил радио с SHOUTcast и нямам проблеми :)

Ами локално нямам проблеми. Дори си направих рег. в no-ip за да не пиша постоянно ip-то, но пак не става.

Back
Горе