Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
phpbot каза:Моля да пишат хора който разбират![]()
Забравих да допълня че съм приказвал лично със хората който са направили сайта и е правена със Unity 3d играта и хората ми предложиха да я купя за доста голяма сума обаче във бг не разполага всеки човек и да мога да пиша умея перфектно php,java,javascript но не и unity поне не перфектно..
И пак казвам МОЛЯ ДА ПИШАТ ХОРА КОЙТО СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА, а не аматьори..Благодаря предварително.
TryMe каза:2. След като си ги питал, защо направо не ги пита как става номера ?
3. Как така умееш перфектно JavaScript, а не умееш 3d Unity ? Та нали 3D Unity може да се пише и на JavaScript.
4. Как така умееш перфектно Java, а не се сети за JSP като вариант ?
Понякога изхвърляте някои аргументи, които сами по себе си не можете да защитите.
Не се заяждам, но просто ставате смешни като почнете "аз мога да пиша перфектно на еди си кой език" и утре излизат 20 теми, защото не можел да си направи сам играта.
И, ако обичаш полека с езика, защото и аз чисто и просто мога да кажа, че си аматьор![]()
Jorko каза:Но според мен най добрия начин да си изработиш игра е да си напишеш всичко сам от 0 до 100![]()