ЛОЛ, лол...cowm down dedess...
Първо ще помоля всички, които изведнъж ме маркираха като черната овца на стадото да пият по една студена вода да успокоят страстите и след това отново да изчетат темата, какво казва автора и какво казвам аз.
А ако не искате ще дам цитат:
WarezBg каза:
Ето това е сайта предлагат споделен хостинг и ц на много ниски цени.
Някой има ли който да ги е ползвал трябват ми мнения защото мисля да си взимам при тях

http://bgwebart.com/
Най много ми направи впечатление VPS, защото е много евтино, за 10 лева на месец си взимаш.. и ти идва с инсталиран SSH Root достъп, Apache 2 , MySQL 5, PHP, Bind 9.
Лошото е че неможе да поръчаш за по малко от 3 месеца :?
Давайте мнения
Надявам се да сте забелязали това което съм подчертал така видимо.
И все пак, аз никъде не казах че са некадърници, измамници и прочие.
Казах само че:
И да си млада хостинг фирма, очаква се поне приличен сайт да имаш, а тва работи отчасти...
Същото мога да кажа и за fcolor, superhosting, icn, host.bg, и други. Това си е мое лично наблюдение от функционалността на сайта.
При това не е обидно както твърдиш админе и не е реклама на хостинга който ползвам. Забелязал съм някои неща (определено не на "око" ) които не ми харесват по сайта им, доста са ама ги спестих с едно изречение от прости думи, които някак си изопачихте.
Да - имам споразумение с fcolor да рекламирам услугите им, защото спонсорират мой сайт, но аз го давам като препоръка към автора кое бих взел като решение на дилемата - "цена-услуги".
Не знам как изведнъж обърнахте 2-та мои поста по темата, като средство да ме изкарате по-черен от дявола.
Както човека писа - моли за мнения.
И аз изказах своето, че не бих им се доверил току така...
Аз дадох моето мнение, като се постарах максимално да избегна подобно криворазбиране, защото съм от доста време тука и знам как всяка една дума лесно може да бъде недоразбрана.
Или вече опираме до случая да пишем само суперлативи ?
Не искам да се караме, ама се държите като малки деца, а аз знам със 100% че админе ти никак не си малко дете, за да разсъждаваш като такова.