Какво мислите за тази хостинг компания?

Статус
Not open for further replies.

WarezBg

Registered
Ето това е сайта предлагат споделен хостинг и ц на много ниски цени.
Някой има ли който да ги е ползвал трябват ми мнения защото мисля да си взимам при тях ;)
http://bgwebart.com/
Най много ми направи впечатление VPS, защото е много евтино, за 10 лева на месец си взимаш.. и ти идва с инсталиран SSH Root достъп, Apache 2 , MySQL 5, PHP, Bind 9.
Лошото е че неможе да поръчаш за по малко от 3 месеца :?
Давайте мнения ;)

Не знам с какви финансови възможности си, но аз не бих взел от тях.
Ако ти трябва евтин сървър:
http://www.fcolor.bg/vps/vps-start

SandPrince каза:
Да но аз не мога да инсталирам програмите за пускане на сайта нали там апаче пхп мусял и т.н... а в другата хостинг компания си идват с взимането на сървъра ;)
Незнам защо но ако всеки мисли така като теб то никога няма да може да се развие някоя друга хостинг компания тъй като е нова би трябвало да й се даде шанс поне аз така мисля.. та искам да питам има ли някой друг който хоства там? :)

WarezBg каза:
SandPrince каза:
Да но аз не мога да инсталирам програмите за пускане на сайта нали там апаче пхп мусял и т.н... а в другата хостинг компания си идват с взимането на сървъра ;)
Незнам защо но ако всеки мисли така като теб то никога няма да може да се развие някоя друга хостинг компания тъй като е нова би трябвало да й се даде шанс поне аз така мисля.. та искам да питам има ли някой друг който хоства там? :)

да прав си, наистина е така.
Обаче като гледам сайта им, като гледам нещата им, направо...
И да си млада хостинг фирма, очаква се поне приличен сайт да имаш, а тва работи отчасти...

А за fcolor.bg - обаждаш им се и те ти го слагат до 24 часа

за пример ти давам space.bg - те са отскоро в бранша, година може би, ама представят услугите си в качествена опаковка.
не знам как са им услугите, но поне изглежда че са надеждни

Sand извинявай но това е спам.
Ще те помоля да не използваш сайта за това.
Аз знам, че fcolor е добра компания но не искам да се коментира с лошо
друга компания и то такава която не си ползвал.
Не е хубаво така.
Не е хубаво да рекламираш някой оплювайки друг.
Човека пита за тази. Ако не знаеш нищо може ли да изчакаш?
Според теб правилно ли е аз сега да се изтъпана тук и да кажа:
superhosting е най добрата всички останали да си погледнат първо сайта.
Не ми харесва такова поведение. Един човек преди време си разреши
да ти направи лека (ама много премерена забележка), че не харесва малка част от твой сайт и ти направи грандиозен скандал.

Всяка хостинг компания може да използва туриста за реклама.
Може да бъде коментирана и дори да бъде критикувана .
Но не мога да приема, че модератор ( човек от екипа ) ще дава подобни мнения "на око".

Също държа да отбележа, че в този бранш на хостингите туриста има много голям дял и има огромна вероятност някой да влезе през гоогле да гледа тези писаници.

Преди време аз си бях позволил да напиша мнение в туриста за една хостинг компания от която към дадения момент не бях доволен но погледнато към днешна дата е било доста пресилено.

Не може да ползвате туриста за инструмент срещу хостинг компания.
И fcolor и superhosting са против такива методи.
Може да ги питаш.

Така като гледам сайта им работи от близо 3 години, което ме навежда на мисълта, че не са от тези които идват и си отиват набързо. Имат хубави планове, но не мога да им се доверя.

Здравейте! Прави сте за туриста. Веднага забелязахме линка. :) Та на човека, който критикува сайта, ще отговоря, че не продаваме него а хостинга, даже ще му предложа да му направя безплатен тестов акаунт за услуга по желание и нека след това да напише дали ставаме или не? Приемаш ли ?

ЛОЛ, лол...cowm down dedess...
Първо ще помоля всички, които изведнъж ме маркираха като черната овца на стадото да пият по една студена вода да успокоят страстите и след това отново да изчетат темата, какво казва автора и какво казвам аз.

А ако не искате ще дам цитат:
WarezBg каза:
Ето това е сайта предлагат споделен хостинг и ц на много ниски цени.
Някой има ли който да ги е ползвал трябват ми мнения защото мисля да си взимам при тях ;)
http://bgwebart.com/
Най много ми направи впечатление VPS, защото е много евтино, за 10 лева на месец си взимаш.. и ти идва с инсталиран SSH Root достъп, Apache 2 , MySQL 5, PHP, Bind 9.
Лошото е че неможе да поръчаш за по малко от 3 месеца :?
Давайте мнения ;)

Надявам се да сте забелязали това което съм подчертал така видимо.
И все пак, аз никъде не казах че са некадърници, измамници и прочие.
Казах само че:

И да си млада хостинг фирма, очаква се поне приличен сайт да имаш, а тва работи отчасти...

Същото мога да кажа и за fcolor, superhosting, icn, host.bg, и други. Това си е мое лично наблюдение от функционалността на сайта.
При това не е обидно както твърдиш админе и не е реклама на хостинга който ползвам. Забелязал съм някои неща (определено не на "око" ) които не ми харесват по сайта им, доста са ама ги спестих с едно изречение от прости думи, които някак си изопачихте.
Да - имам споразумение с fcolor да рекламирам услугите им, защото спонсорират мой сайт, но аз го давам като препоръка към автора кое бих взел като решение на дилемата - "цена-услуги".
Не знам как изведнъж обърнахте 2-та мои поста по темата, като средство да ме изкарате по-черен от дявола.

Както човека писа - моли за мнения.
И аз изказах своето, че не бих им се доверил току така...
Аз дадох моето мнение, като се постарах максимално да избегна подобно криворазбиране, защото съм от доста време тука и знам как всяка една дума лесно може да бъде недоразбрана.
Или вече опираме до случая да пишем само суперлативи ?

Не искам да се караме, ама се държите като малки деца, а аз знам със 100% че админе ти никак не си малко дете, за да разсъждаваш като такова.

На SandPrince много му се дигнаха въшките .
Целият сайт го твърди .
Защо за едни има пощада , а за други няма ?

санд благодаря, че ме определи като дете.
Аз не посмях да те определям.
Пита те за мнение а ти направо и в двата топика правиш реклама.
НЕ се прави така. Лошо впечатление е.
Никой няма да ти цепи басма на теб и няма целия сайт да се съобразява с твоите прищевки и мнения и да си мълчи .
Няма всички да са съгласни и ако не са съгласни ти да ги обиждаш.
Не си черната овца. Просто се мислиш за повече от другите.
Поне го прикривай.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе