Днес попаднах на това. Стана ми интересно и реших да ви го споделя. Цял живот (.........до момента) се въртя около 2 марки коли - Toyota и Volkswagen.
Как е при вас? Не се учудвам за BMW, че е там. Поне извадката тук добре го затвърждава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Това не знам колко се отнася за Дачия или Опел, ама карай.Всичко ново е хубаво.. Но тези по-старите коли особено големите имат проблеми с гарнитури, окачване и охладителни системи + датчиците.
Вземеш ли стара кола, трябва да хвърлиш едно 1500-2000 лв, за да я закърпиш.. Моята я взех тънко, държи се, но си има проблеми.. Чистачката едната спря да работи, трябваше реглаж на преден мост.. Дадоха ми я със стар акумулатор и лоши гуми.
Автомата и двигател са ок.
Смених и нещо по предницата, май каре беше + предни дискове.. Абе 1000 лв. заминаха..
Докато новата си има гаранция и безплатно обслужване..
Нека някой ми подари някое ново субару или Мазда, пък аз няма да откажа и ще си ги карам..
Само да са автомат, ръчки аз не карам(а и не мога
)
Ее, ние нямахме тази възможност. Щях да взема и аз ръчка, ако имаше толкова на достъпни цени по мое време тогава.На ръчка ги карах, но първата кола ми беше автомат и забравих как се кара ръчка.. Минаха 5 г. и сега не мога.. Странно е, но който е карал автомат знае.. Майка ми също отвикна от както почна да подкарва и моята.. Много е удобно и лесно..
Стига да не се чупи..На ръчка ги карах, но първата кола ми беше автомат и забравих как се кара ръчка.. Минаха 5 г. и сега не мога.. Странно е, но който е карал автомат знае.. Майка ми също отвикна от както почна да подкарва и моята.. Много е удобно и лесно..
Най-после да знам човек с Тесла, до сега не ми се е случвало да имам около мен някой. И как е? Според мен си вече в друга категория.Аз пропадам в дъното на списъка и ме няма хахаха. Карам Кисер a.k.a. Тесла. Не е лошо електричката, но каточели.... повече бях доволен от бензин/дизел и да е ръчка. Автоматика много изнежва хахаха