Колко сте интелигентен на база марката ви кола

Blinky

Administrator
Екип

Днес попаднах на това. Стана ми интересно и реших да ви го споделя. Цял живот (.........до момента) се въртя около 2 марки коли - Toyota и Volkswagen.

Как е при вас? Не се учудвам за BMW, че е там. Поне извадката тук добре го затвърждава. :D

Мойта марка я няма в списъка хахахъй..
Шеви epica 2006

Не ми е ясно защо Шкодата води така убедително. Явно е най-смарт решение, демек и собствениците им се славят с добър интелект. Аз за малко да взема, ама не сполучих, но ще си призная, че си бях навит на тази марка. :)

Аз ако спечеля от тотото ще взема едно bmw m8. Цвета е marina blue. Всичките са автомати. Ръчки няма, дори и при нормалните модели 840 и 850. Има ги бензин и дизел.
Пък нека ме мислят за тупан :D

Прикачени файлове

• P90368610-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    P90368610-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    199.4 KB · Преглеждания: 6
  • P90368592-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    P90368592-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    343 KB · Преглеждания: 7
  • P90368600-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    P90368600-the-new-bmw-m8-competition-coupe-in-colour-frozen-marina-bay-blue-and-20-m-light-all...jpg
    259.4 KB · Преглеждания: 7
Последно редактирано:
Аз май съм си доволен на сегашната. Поне за сега. Винаги съм си смилил, че една S класа би мило хубаво МПС, но и да имаш къде да я караш. За дължи разстояния е супер. Такива каквито имам най-често. ;)

Аз мразя мерцедес, но тяхните еквиваленти на с-ката са тези:
Genesis G90 - https://m.mobile.bg/details/11650877997407500
Lexus Es - https://m.mobile.bg/details/11669059734367087
Специално лексуса е супер, има една по-стара версия LS май беше и си е президентско изпълнение.. Но май не се продължава модела.
Ето една - https://m.mobile.bg/details/11676734658386734
Lexus LS 460

Общо взето мерджаните особено ниския клас са си вече Рено..
Двигателите са им такива, само отвън е друго..
Ако имаш пари, виж и bmw 7 серия..
Аз бих взел genesis-a, ако става дума за голям и комфортен дарак..

BMW не харесвам грам. Дори ми идва малко излишна изгъзица. Аз съм скромен човек и гледам обикновени коли, по принцип. В листа са ми доста обикновени марки - VW, Toyona, и малко кривнах в страни за Subaru, като опция, не съм имал. :)

Всичко ново е хубаво.. Но тези по-старите коли особено големите имат проблеми с гарнитури, окачване и охладителни системи + датчиците.
Вземеш ли стара кола, трябва да хвърлиш едно 1500-2000 лв, за да я закърпиш.. Моята я взех тънко, държи се, но си има проблеми.. Чистачката едната спря да работи, трябваше реглаж на преден мост.. Дадоха ми я със стар акумулатор и лоши гуми.
Автомата и двигател са ок.
Смених и нещо по предницата, май каре беше + предни дискове.. Абе 1000 лв. заминаха..
Докато новата си има гаранция и безплатно обслужване..
Нека някой ми подари някое ново субару или Мазда, пък аз няма да откажа и ще си ги карам..
Само да са автомат, ръчки аз не карам :) (а и не мога :D)

Всичко ново е хубаво.. Но тези по-старите коли особено големите имат проблеми с гарнитури, окачване и охладителни системи + датчиците.
Вземеш ли стара кола, трябва да хвърлиш едно 1500-2000 лв, за да я закърпиш.. Моята я взех тънко, държи се, но си има проблеми.. Чистачката едната спря да работи, трябваше реглаж на преден мост.. Дадоха ми я със стар акумулатор и лоши гуми.
Автомата и двигател са ок.
Смених и нещо по предницата, май каре беше + предни дискове.. Абе 1000 лв. заминаха..
Докато новата си има гаранция и безплатно обслужване..
Нека някой ми подари някое ново субару или Мазда, пък аз няма да откажа и ще си ги карам..
Само да са автомат, ръчки аз не карам :) (а и не мога :D)
Това не знам колко се отнася за Дачия или Опел, ама карай. :)

Как не можеш ръчка? Нали на такова си карал курсове. Още не сме стигнали хамериканците, че и курсовете да са ни на автомат. :)

Определено ще се съглася с теб,че втората ръка кола идва с някакви неща за правене по нея. Особено, ако се е търкаляла тук или някой италианец, мърляч не я е "гледал" 2-3 на едно масло и нищо не е сменял.

Срещам съм и от двата случая като са взимали кола втора ръка да се случи на някакви малки неща - масло, някоя крушка, гуми, но и такива, дори за основен на двигател, което е тоста тежък удар.

• Like
Реакции: Pok4
На ръчка ги карах, но първата кола ми беше автомат и забравих как се кара ръчка.. Минаха 5 г. и сега не мога.. Странно е, но който е карал автомат знае.. Майка ми също отвикна от както почна да подкарва и моята.. Много е удобно и лесно..

8c2d20c3-28dd-4274-8989-192d3524b56f_text.gif

На ръчка ги карах, но първата кола ми беше автомат и забравих как се кара ръчка.. Минаха 5 г. и сега не мога.. Странно е, но който е карал автомат знае.. Майка ми също отвикна от както почна да подкарва и моята.. Много е удобно и лесно..
Ее, ние нямахме тази възможност. Щях да взема и аз ръчка, ако имаше толкова на достъпни цени по мое време тогава. :) Съгласен съм, че е по-добре.

Стига да не се чупи.. :D Ремонт на авт. скоростна кутия на мерцедес е-класа ми стъпи 2500лв. и накрая отиде за скрап.
Сега се радвам на адски тесния форд фокус 2013г. (комби).

Аз пропадам в дъното на списъка и ме няма хахаха. Карам Кисер a.k.a. Тесла. Не е лошо електричката, но каточели.... повече бях доволен от бензин/дизел и да е ръчка. Автоматика много изнежва хахаха

Аз пропадам в дъното на списъка и ме няма хахаха. Карам Кисер a.k.a. Тесла. Не е лошо електричката, но каточели.... повече бях доволен от бензин/дизел и да е ръчка. Автоматика много изнежва хахаха
Най-после да знам човек с Тесла, до сега не ми се е случвало да имам около мен някой. И как е? Според мен си вече в друга категория. ;)

Back
Горе