sw0rdmaster
Registered
Здрвавейте. Значи проблемът е следния. Преди година си купих лаптоп. Попитах дали става за игри, понеже знам, че лаптопите не ги бива за игри, и излишно ми казаха не 1-2 пъти, че лаптопа си е перфектен за игри. Всякакви и параметрите му са перфекти, не би трябвало да имам проблеми. Е изтеглих WoW (World of Warcraft) като покривам ПРЕПОРАЧИТЕЛНИТЕ (а не минималните) изисквания. Първоначално загряваше доста машината и играта започваше да насича. В последствие компютърът започна да прегрява и да изключва кат поиграеш горе-долу 20 минути. И за да не кажете, че играта е тежка, ще спомена, че ирая и друга игра - CS. Всеки я знае, не е тежка и върви на всяка машина почти без проблем. Та проблемът е, че и на нея започна да ми загрява и сега вече като играя на 5-тата минутао от CS прегрява и изключва :C. Fps-то пада от 100...60...30... и компа изключва. Та въпросът ми е от какво би могло да е това ??? Дали е възможно вентилаторът на компютъра да е прегрял, понеже като сложа ръка не усещам нещо да духа нито лек полъх дори. Моля ако темата е в грешен раздел да бъде преместена и се извинявам предварително
Който може да помогне ще съм му много благодарен. А само да спомена, че съм го охлаждал с отделен вентилатор и не е загрявал толкова много и не изключваше. Но в последствие нашите решиха, че като дъхал вентилатора ме разболявал, но това е друга тема.
Поздрави sw0rdmaster.
Поздрави sw0rdmaster.