INeed$
Registered
Да, защото да напишеш крив спагети код няма да мине тестове?Щом писането е проблема, вероятно и тестове не пишете...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Да, защото да напишеш крив спагети код няма да мине тестове?Щом писането е проблема, вероятно и тестове не пишете...
Не, не са. Но явно са виждали повече мазаляци на Ларавел, отколкото на други, и реално това ги кара да имат такива виждания за фреймърка. Аз от своя страна съм виждал на всичко да се маже, къде без тествое, къде без да се спазват правила, никакви стандарти. Дори не можех да повярвам, че може да се намаже и нещо по ASP апп., но може. Виж ги на държаваната администрация, там дори не могат да прихванат ексепшън като хората.Тея двамата са изпляскали много здраво обаче
Всеки си има виждане. За мен и двете работни рамки стават. Виждал съм достатъчно мазни изцепки и на двете, та общо взето за мен разлика няма. Въпрос на интерпретация и организация. Само забележете, че темата се върти около тези две работни рамки, а останалите изостават доста от дискусията.Не казваме, че Symfony е по-добър за големи проекти... казваме, че Laravel не става. Ама и ти си прав, всичко зависи от качеството на екипа - ако е читав, дори с боклук като ларавел може да направи чудеса. Проблемът е, че рядко се намират читави PHP програмисти, преобладават мазачите, които не влагат логика в това, което правят... за това ларавела е толкова популярен.
Господин @Алекс,С форума развитие няма. Не ми остава време за него, имам много голям проект на работното ми място и ми взема цялото време.
Ако е така, съжалявам, явно грешно съм интерпретирал ситуацията.Доста добра логика. Прочети 1-2 страници назад в темата и виж, че всъщност не само автора на темата е споделил за разработката на някакъв форум. Ако въпросът не е бил отправен към мен - съжалявам за отговора.
Не казваме, че Symfony е по-добър за големи проекти... казваме, че Laravel не става.
Не кода, архитектурата е проблема. За какво ми е алтернатива, като тази работи и се ползва вече десетки години - JavaEE, Spring, .NEThttps://www.youtube.com/c/LaraconEU/videos?view=0&sort=p&flow=grid
Цъкнете някое видео, има интересни неща.
Не става, щото някой ти е набил в главата как трябва да ти изглежда кода ( симфони ), и не приемаш алтернативи. А това, че не ставал за големи проекти - питай Файзер каква инфраструктура имат на ларавел - примери други много с бая тежки системи - работещи доста добре при това.