Мнение (photoshop състезания с награди)

xaxoxixi

Registered
Добър ден на всички ,
Тъй като вмомента отваряме даде отворили сме сайт за photoshop и html
състезания с парични и предметни награди , искам вашите мнения .Ето го и сайта.

Odev каза:
1. тоя син текст не ми харесва

2. измисли по хубаво лого

Благодарим за предложенията ти , но като идея харесвали ти?

Харесва ми, но не можах да видя никъде някакви теми за съзтезанието ( абе нищо не намерих :oops: )

ами състезанията започват на 10.05.2008. ще ги видиш като цакнеш на страничното меню "Състезания" и определиш категорията

Ама това е супер простотия

То ест то ще бъде пуснато, когато се пускат и Задача#4, Задача#10, Задача#16 и така нататака.

Да не сме от село с това "то ест"
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

на 10ти ми е ден ден и мача на Левски така че дайте ми направо наградата :D :D ,само сайта е перфектен нали ,само оправете сините букви и го направете по светъл че се депресирам вече от това черно сеедно"Каним ви да участвате в наща погребална агенция "Да си жив и здрав"" :D

Първо логото ти според мен не е описателно и е един вид грозно. След това хедъра ти не си отива със самия сайт... Цветовете му са по-светли и надолу просто не си отива. Няма да е лошо при "Начало"; "Форум"; "ЧЗВ" и т.н. да сложиш едни разграничители (нов леър с опаци 20% и бели петна :) ) Въобще надолу от хедъра измисли нови цветове :)
Иначе идеята на сайта не е лоша :)

xaxoxixi каза:
Odev каза:
1. тоя син текст не ми харесва

2. измисли по хубаво лого

Благодарим за предложенията ти , но като идея харесвали ти?

като цяло ми харесва да ако искаш помощ по нещо казвай :roll:

test.gif

xaxoxixi каза:
Сайта е "ремонтиран" - оценки и коментари :twisted:

гадост

върни стария дизайн

извади ми очите тея цветове

Сега... По-добре е от преди от страна на идеята, само че направи цвета по-тъмно синьо и готово :)

такаааам........
като видя такъв сайт с такъв дизайн и такава идея направо ми иде да се хвърля от някъде.....
виж сега идеята - правиш сайт за изкуството (щото все пак да правиш дизайн си е изкуство) а пък сайтът в който предлагаш това "изкуство" е с дизайн който е под всякаква критика.

е как да влзена, да се регна и да участвам в който и да е било конкурс или състезание като гледам че админа(админите) на тоя сайт не са си направили труда да направят свестен дизайн. най-малкото няма да очаква обективна и професионална оценка.

половината от текстовете ти не се четат. виж си форума:
http://art-bulgaria.net/other/forum/forum.php - трябва да взема да се кйора че да видя нещо или да си маркирам ръчно текста.
на индекса надписа Добре дошли пък хептен не се чете. както и имената на панелите в сайта. същата работа

не ти се карам, просто си казвам мнението. съветвам те да се замислиш над това което ти писах и да си подобриш сайта за да покажеш професионализъм :wink:

SandPrince каза:
такаааам........
като видя такъв сайт с такъв дизайн и такава идея направо ми иде да се хвърля от някъде.....
виж сега идеята - правиш сайт за изкуството (щото все пак да правиш дизайн си е изкуство) а пък сайтът в който предлагаш това "изкуство" е с дизайн който е под всякаква критика.

е как да влзена, да се регна и да участвам в който и да е било конкурс или състезание като гледам че админа(админите) на тоя сайт не са си направили труда да направят свестен дизайн. най-малкото няма да очаква обективна и професионална оценка.

http://art-bulgaria.net/other/forum/forum.php - трябва да взема да се кйора че да видя нещо или да си маркирам ръчно текста.
на индекса надписа Добре дошли пък хептен не се чете. както и имената на панелите в сайта. същата работа

не ти се карам, просто си казвам мнението. съветвам те да се замислиш над това което ти писах и да си подобриш сайта за да покажеш професионализъм :wink:
Явно когато си гледал сайта, сме променяли менютата. Вмомента още коригираме нещата, след 1 час всичко ще е готово. Остана само хедъра, логото и главното меню.А форума въобще не сме го барали още, него не го гледай.

Направи буквите с по тъмен цвят че на този фон стой малко гадно :)
(само на менюто вляво)(и за рега и входа отдясно)
П.П. а и на ЧЗВ зелените букви и става идеален :)

Фона на менюто е много лош ... след малко ще си едитна мнението и ще ти дам един по хубав :wink:

едит: Един въпрос ... Сайта е за състезания за графика с photoshop
примерно щот аз рисувам с GIMP ще мога ли да участвам????

edit2: Едно предложениице за хедър
надолу може да се измисли нещо

http://weeb-demos.hit.bg/headeraaaaa.png

xaxoxixi каза:
SandPrince каза:
такаааам........

Явно когато си гледал сайта, сме променяли менютата. Вмомента още коригираме нещата, след 1 час всичко ще е готово. Остана само хедъра, логото и главното меню.А форума въобще не сме го барали още, него не го гледай.

все още мисля обаче че дизайна като цяло е доста зле....

debian каза:
Фона на менюто е много лош ... след малко ще си едитна мнението и ще ти дам един по хубав :wink:

едит: Един въпрос ... Сайта е за състезания за графика с photoshop
примерно щот аз рисувам с GIMP ще мога ли да участвам????

edit2: Едно предложениице за хедър
надолу може да се измисли нещо

http://weeb-demos.hit.bg/headeraaaaa.png
Може само и единствено с програмата Photoshop

Back
Горе