Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Odev каза:1. тоя син текст не ми харесва
2. измисли по хубаво лого
То ест то ще бъде пуснато, когато се пускат и Задача#4, Задача#10, Задача#16 и така нататака.
xaxoxixi каза:Odev каза:1. тоя син текст не ми харесва
2. измисли по хубаво лого
Благодарим за предложенията ти , но като идея харесвали ти?
xaxoxixi каза:Сайта е "ремонтиран" - оценки и коментари :twisted:
Явно когато си гледал сайта, сме променяли менютата. Вмомента още коригираме нещата, след 1 час всичко ще е готово. Остана само хедъра, логото и главното меню.А форума въобще не сме го барали още, него не го гледай.SandPrince каза:такаааам........
като видя такъв сайт с такъв дизайн и такава идея направо ми иде да се хвърля от някъде.....
виж сега идеята - правиш сайт за изкуството (щото все пак да правиш дизайн си е изкуство) а пък сайтът в който предлагаш това "изкуство" е с дизайн който е под всякаква критика.
е как да влзена, да се регна и да участвам в който и да е било конкурс или състезание като гледам че админа(админите) на тоя сайт не са си направили труда да направят свестен дизайн. най-малкото няма да очаква обективна и професионална оценка.
половината от текстовете ти не се четат. виж си форума:
http://art-bulgaria.net/other/forum/forum.php - трябва да взема да се кйора че да видя нещо или да си маркирам ръчно текста.
на индекса надписа Добре дошли пък хептен не се чете. както и имената на панелите в сайта. същата работа
не ти се карам, просто си казвам мнението. съветвам те да се замислиш над това което ти писах и да си подобриш сайта за да покажеш професионализъм :wink:
xaxoxixi каза:Явно когато си гледал сайта, сме променяли менютата. Вмомента още коригираме нещата, след 1 час всичко ще е готово. Остана само хедъра, логото и главното меню.А форума въобще не сме го барали още, него не го гледай.SandPrince каза:такаааам........
като видя такъв сайт с такъв дизайн и такава идея направо ми иде да се хвърля от някъде.....
виж сега идеята - правиш сайт за изкуството (щото все пак да правиш дизайн си е изкуство) а пък сайтът в който предлагаш това "изкуство" е с дизайн който е под всякаква критика.
е как да влзена, да се регна и да участвам в който и да е било конкурс или състезание като гледам че админа(админите) на тоя сайт не са си направили труда да направят свестен дизайн. най-малкото няма да очаква обективна и професионална оценка.
половината от текстовете ти не се четат. виж си форума:
http://art-bulgaria.net/other/forum/forum.php - трябва да взема да се кйора че да видя нещо или да си маркирам ръчно текста.
на индекса надписа Добре дошли пък хептен не се чете. както и имената на панелите в сайта. същата работа
не ти се карам, просто си казвам мнението. съветвам те да се замислиш над това което ти писах и да си подобриш сайта за да покажеш професионализъм :wink:
Може само и единствено с програмата Photoshopdebian каза:Фона на менюто е много лош ... след малко ще си едитна мнението и ще ти дам един по хубав :wink:
едит: Един въпрос ... Сайта е за състезания за графика с photoshop
примерно щот аз рисувам с GIMP ще мога ли да участвам????
edit2: Едно предложениице за хедър
надолу може да се измисли нещо
http://weeb-demos.hit.bg/headeraaaaa.png