Мнения и предложения за дизайн

Радва (поне мен). В това което каза PhrozenCrew обаче трябва да се вслушаш. И според мен използването на векторни графики за създаване на подобни (и не само) дизайни и е по удачно. По този имаш доста работа в изпипване на детайлите. Не изглежда професионално. Бутоните също не ми харесват :)
Успех

Дам, явно SandPrince, приятелю ще трябва да пробваш това, което ти предлагат хората, пък да видим какво ще стане. Скоро ще постнем промененият дизайн, за да не губите тренинг с писането :).

Благодаря на всички за мненията.

SandPrince, аз си признавам, че съм фен на творбите ти, поне на повечето, които съм засичал. Не бих искал и да те критикувам, освен ако не мисля, че би те провокирало да продължаваш да твориш. Харесва ми начина ти на мислене и затова се кефя на идеята , а не се втренчвам в подробностите.
Прости, ако съм те засегнал!
Продължавай напред, защото знам, че можеш да ни изненадваш още повече!

PhrozenCrew каза:
SandPrince, аз си признавам, че съм фен на творбите ти, поне на повечето, които съм засичал. Не бих искал и да те критикувам, освен ако не мисля, че би те провокирало да продължаваш да твориш. Харесва ми начина ти на мислене и затова се кефя на идеята , а не се втренчвам в подробностите.
Прости, ако съм те засегнал!
Продължавай напред, защото знам, че можеш да ни изненадваш още повече!

хахах мерси баце.
споко не си ме засегнал - майтапех се :wink: :) :?:

Запълнете го с нещо, така като го гледам празно не ми харесва. Сложете 1 lorem ipsum...

Има си време за всичко :) Спокойно... скоро търсачката ще се пусне, само дизайна малко да се пооправи

roskata каза:
Има си време за всичко :) Спокойно... скоро търсачката ще се пусне, само дизайна малко да се пооправи
Исках да кажа че чак тогава ще дам мнение, понеже сега е наполовина готов... според мен.

Еми искам да го скиф кат е готов :) засега идеята е добра :) само това мога да кажа ... :P

Back
Горе