Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Благодарско. Да скоро ще имаме нова анкета, която ще има по-голям набор от участници и определено ще я стикнем в секцията.Макар и да сме 2022, гласувам абсолютно за CooliceHost. 100% съм доволен.
Jump са пичове от всякъде. Едно време стария собственик май беше доста активен тук. Колкото до суперите, не знам кое им е толкова супер. Имат най-добрия маркетинг, що годе не лош съпорт, но цените им са страшни, буквално. Да, залъгват те в началото с някакви големи промо кодове, но после при подновяване ти излизат през носа. Но ако трябва да го погледнеш от тяхната камбанария - номрално, за да държиш уж някакво качество, трябва да си плащаш за това.Аз засега съм на Jump.BG и съм доволен. Със SH съм имал само проблеми. Имам един останал акаунт там, който е от 2006-та година някъде. След 6 месеца изтича и ще го местя към Jump или другаде. Искат ми 270 лева за една година. При положение, че навремето с някакъв промокод за -80% отстъпка ми излезе 60 лева за 10 години. То бива инфлация, но дори спрямо редовните им цени поскъпването е тройно.
Да, и най-важното е, че при подновяване на беше тази гърбилка, която съм имал при суперите. Там освен, че си подновяваш, по едно време лекинго ще ти подскажат да се ъпгрейднеш и от 36 лв, директно на 150 лв., нали ако си менидж е по-малко, но пак е около 2-3 пъти повече. Нищо, лично те правят бизнес така, но аз не съм и длъжен да съм част от него.NameCheap.com ги използвах също дълги години. Но един ден излезе Let's Encrypt и те отказаха да го интегрират. Държаха на това да си купувам платени сертификати от тях, при положение, че вече има безплатни. Тогава точно заради сертификатите се махнах. Иначе услугата беше добра и цените много ниски, особено на черния петък ако купиш.
То ако знаеш колко световни хостинг брандове са с изнесен съпорт тук и в Индия.От време на време ползвам и Tsohost.co.uk.. Никога не съм имал проблеми с тях и също имат добър съпорт. Btw съпорта им е в България![]()
То ако знаеш колко световни хостинг брандове са с изнесен съпорт тук и в Индия.
MochaHost имат съпорт тук, Siteground също. И мисля, че преди няколко години и Godaddy отвориха врати някъде тук.
Да, но и цените са им хубави.Те Siteground са българска фирмаМежду другото и с тях съм имал взимане даване.. Имахме един клиентски сайт дето му бяха качили някакви шелове и тяхната система автоматично ги беше засякла. Докато го чистих пробвах да отворя единия шел през FTP за да видя за какво иде реч, техния робот ме засече и мен и директно ми блокира целия достъп до техните сървъри. Поне от към защита са доста добри - доста ML ползват за да засичат проблеми.