Намиране на работа?

reletobg

Registered
Здравейте!
Минаха изпитите и сега се ровя да се захвана с нещо.Предлагаха ми тука едни пичове,но нямаше начин да се зарежа ученето.Та сега ровя в сайтовете за фреелансери,но гола вода.Пълно е с доста напреднали и не мога да си хвана рибка . :D Някакъв съвет да ми дадете!

Строителен инженер на сайтове много ясно. :D
Php/html/css/js и т.н може нищо и дизайн.

reletobg каза:
И аз така,и ако може и една заплатка 1000++лв - скромен съм :)

Hous каза:
reletobg каза:
пич,ти нищо не искаш :D вижте в раздела "Обяви" във как се казваха тези забравих им името ... а да http://e-llusion.org/ ,виж може да търсят още хора или си намери няколко човека с различни специалности,да се запълвате и правете сайтове по поръчка ;] .Успех

galabin123 каза:
Hous каза:
reletobg каза:
пич,ти нищо не искаш :D вижте в раздела "Обяви" във как се казваха тези забравих им името ... а да http://e-llusion.org/ ,виж може да търсят още хора или си намери няколко човека с различни специалности,да се запълвате и правете сайтове по поръчка ;] .Успех

Добре са се сетили,но сигурно са познати.

На e-llusion са им прекалено големи изискванията.
Като за начало ще ти изискват да работиш перфектно с smarty или codeinginer.
Също така и с ООП ще трябва да си доста навътре.
По последни данни от собственика на e-llusion , беше казал , че и някакви изпити ще има.
А за дизайнер ще трябва да си като Пабло Пикасо едва ли не.. :D ;)
Затова който си е влезнал в началото сега си е най-добре , но ти си решаваш.
Нищо не пречи да се пробваш.

аз му казах че не е задължително да е там,може да си сформира собствен екип ;]

proba каза:
На e-llusion са им прекалено големи изискванията.
Като за начало ще ти изискват да работиш перфектно с smarty или codeinginer.
Също така и с ООП ще трябва да си доста навътре.
По последни данни от собственика на e-llusion , беше казал , че и някакви изпити ще има.
А за дизайнер ще трябва да си като Пабло Пикасо едва ли не.. :D ;)
Затова който си е влезнал в началото сега си е най-добре , но ти си решаваш.
Нищо не пречи да се пробваш.

Всяка фирма която се има на сериозно ги има тези неща. Времето е пари, а пари не могат да се губят в губене на време за разучаване на неща които трябва да знаеш още при подаването на молбата да работиш с тях.

В Англия специално, да те вземат на работа за девелопър обикновенно минаваш 3 различни изпита. 1-вият е интервюто и разглеждане на СV-то ти. 2-рият как работиш индивидуално, портфолио както и кратък тест за неща пряко свързани с работата. 3-тият поставят те в група от 5 човека и ВИ казват да нашравите еди какво си за еди колко си часа. Да проверят как се справяш в екип.

galabin123 каза:

Сега,като се замисля,лято е.Може и да се сформираме,но проблемът е,от къде проекти?То по-напредналите в бранша,обират лаврите.

reletobg каза:
galabin123 каза:

Сега,като се замисля,лято е.Може и да се сформираме,но проблемът е,от къде проекти?То по-напредналите в бранша,обират лаврите.

В интернет има стотици уеб сайтове за FreeLancers от където си взимат работа. Просто се поразрови. Един от най-големите който знам е FreeLancer.com

точно че са по-напреднали зимат най-тежките проекти,но има и такива където искат някакви малки,от там се почва ;]

Здравейте,

попринцип в Илюжън ЕООД винаги има място за още един колега, но определено нивото му трябва да е много високо.

Поздрави! :)

Back
Горе