Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И аз така,и ако може и една заплатка 1000++лв - скромен съмreletobg каза:Строителен инженер на сайтове много ясно.
Php/html/css/js и т.н може нищо и дизайн.
пич,ти нищо не искашHous каза:И аз така,и ако може и една заплатка 1000++лв - скромен съмreletobg каза:Строителен инженер на сайтове много ясно.
Php/html/css/js и т.н може нищо и дизайн.![]()
galabin123 каза:пич,ти нищо не искашHous каза:И аз така,и ако може и една заплатка 1000++лв - скромен съмreletobg каза:Строителен инженер на сайтове много ясно.
Php/html/css/js и т.н може нищо и дизайн.![]()
вижте в раздела "Обяви" във как се казваха тези забравих им името ... а да http://e-llusion.org/ ,виж може да търсят още хора или си намери няколко човека с различни специалности,да се запълвате и правете сайтове по поръчка ;] .Успех
proba каза:На e-llusion са им прекалено големи изискванията.
Като за начало ще ти изискват да работиш перфектно с smarty или codeinginer.
Също така и с ООП ще трябва да си доста навътре.
По последни данни от собственика на e-llusion , беше казал , че и някакви изпити ще има.
А за дизайнер ще трябва да си като Пабло Пикасо едва ли не..![]()
Затова който си е влезнал в началото сега си е най-добре , но ти си решаваш.
Нищо не пречи да се пробваш.
galabin123 каза:аз му казах че не е задължително да е там,може да си сформира собствен екип ;]
reletobg каза:galabin123 каза:аз му казах че не е задължително да е там,може да си сформира собствен екип ;]
Сега,като се замисля,лято е.Може и да се сформираме,но проблемът е,от къде проекти?То по-напредналите в бранша,обират лаврите.