Национален есенен турнир "Джон Атанасов"

Fakeheal каза:
Аз така и не успях да намеря резултати. Някой може ли да сподели кой е на пето място и защо Pa1n е толкова... ядосан :D
Както казват хората haters gonna hate :D

Не съм ли аз пети? :D :O Кой е този Pain?

Иначе експерията специално за мене я пуснаха, говорих лично с колеги в М-тел да ми го уредят. :D

bancov96 каза:
Fakeheal каза:
Аз така и не успях да намеря резултати. Някой може ли да сподели кой е на пето място и защо Pa1n е толкова... ядосан :D
Както казват хората haters gonna hate :D

Не съм ли аз пети? :D :O Кой е този Pain?

Нямам си и напредстава. Някой, който не е успял да дойде на състезанието и ся спами като се вживява, че се е класирал на хубаво място :D

Fakeheal каза:
nom3r1 каза:
Тоя има някви емоционални проблеми.

П.С. fakeheal, твой ли е проекта?

Си, сеньор :D

Добре е, добре си се справила. Само обърни внимание при търсачката, че вади грешни линковете/забравила си една наклонена черта, преди ID номера./ :?:

Проектчето е скалъпено за една седмица, като в началото се запознавах с OOP, после MVC и накрая с CodeIgniter. Исках да се представя по-добре, но времето ми бе ограничено. Важното е, че успях да видя съформциии :D

Fakeheal каза:
Проектчето е скалъпено за една седмица, като в началото се запознавах с OOP, после MVC и накрая с CodeIgniter. Исках да се представя по-добре, но времето ми бе ограничено. Важното е, че успях да видя съформциии :D
Тези дюнери от Симбад наистина са УНИКАЛНИ!

tedo96 каза:
Fakeheal каза:

Синдбад се пише :)

Karcho каза:
tedo96 каза:
Fakeheal каза:

Синдбад се пише :)
Се тая... :D Използват много интересен алгоритъм за приготвянето на дюнерите! :D

tedo96 каза:
djman каза:
tedo96 каза:
Чиесхтитооо! Трябва да поиечерпите!

Ти май вече си почерпен.. :D
Явно... ;х
Не ми се идваше до Тунджа сам... те всичките изпопадаха..

В Тунджа обиколихме кръчмите от 3 до 8, след това от 8 до 7 сутринта сме пили в една стая с момчетата от Кюстендил и учителката им. :D Щяхме да ходим на Планета, но някои сдадоха багажа твърде рано... няма да навлизам в подробности. :D

tedo96 каза:
Какво мислите за представянето и по-точно за монолога ми? :D

Ееее, аз се изказах. Много як монолог. Много ме изкефи, хахаха :)

bancov96 каза:
В Тунджа обиколихме кръчмите от 3 до 8, след това от 8 до 7 сутринта сме пили в една стая с момчетата от Кюстендил и учителката им. :D Щяхме да ходим на Планета, но някои сдадоха багажа твърде рано... няма да навлизам в подробности. :D

Е това беше АДСКОТО състезание. Честито на всички, радвам се че се запознахме, прекарахме си суперрр!

bancov96 каза:
На Монтана има състезание Февруари месец, викам пак да направим нещо. :)

Планирали сме да ходим. Отново няма да ни е много близо, но има състезание и в Благоевград - ще се разкарате малко и вие. Ще се видим пак :?:.

bancov96 каза:
На Монтана има състезание Февруари месец, викам пак да направим нещо. :)

Свирайте, ако ходите - при свободно време ще ударим по чашка. :D :?:

Мисля, че имаше състезания Януари или Февруари. :?:

Back
Горе