Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Fakeheal каза:Аз така и не успях да намеря резултати. Някой може ли да сподели кой е на пето място и защо Pa1n е толкова... ядосан
Както казват хората haters gonna hate![]()
bancov96 каза:Fakeheal каза:Аз така и не успях да намеря резултати. Някой може ли да сподели кой е на пето място и защо Pa1n е толкова... ядосан
Както казват хората haters gonna hate![]()
Не съм ли аз пети?:O Кой е този Pain?
nom3r1 каза:Тоя има някви емоционални проблеми.
П.С. fakeheal, твой ли е проекта?
Fakeheal каза:nom3r1 каза:Тоя има някви емоционални проблеми.
П.С. fakeheal, твой ли е проекта?
Си, сеньор![]()
Явно... ;хdjman каза:
Тези дюнери от Симбад наистина са УНИКАЛНИ!Fakeheal каза:Проектчето е скалъпено за една седмица, като в началото се запознавах с OOP, после MVC и накрая с CodeIgniter. Исках да се представя по-добре, но времето ми бе ограничено. Важното е, че успях да видя съформциии![]()
tedo96 каза:Тези дюнери от Симбад наистина са УНИКАЛНИ!Fakeheal каза:Проектчето е скалъпено за една седмица, като в началото се запознавах с OOP, после MVC и накрая с CodeIgniter. Исках да се представя по-добре, но времето ми бе ограничено. Важното е, че успях да видя съформциии![]()
Се тая...Karcho каза:tedo96 каза:Тези дюнери от Симбад наистина са УНИКАЛНИ!Fakeheal каза:Проектчето е скалъпено за една седмица, като в началото се запознавах с OOP, после MVC и накрая с CodeIgniter. Исках да се представя по-добре, но времето ми бе ограничено. Важното е, че успях да видя съформциии![]()
Синдбад се пише![]()
tedo96 каза:Явно... ;хdjman каза:
Не ми се идваше до Тунджа сам... те всичките изпопадаха..
tedo96 каза:Какво мислите за представянето и по-точно за монолога ми?![]()
bancov96 каза:В Тунджа обиколихме кръчмите от 3 до 8, след това от 8 до 7 сутринта сме пили в една стая с момчетата от Кюстендил и учителката им.Щяхме да ходим на Планета, но някои сдадоха багажа твърде рано... няма да навлизам в подробности.
![]()
bancov96 каза:На Монтана има състезание Февруари месец, викам пак да направим нещо.![]()
bancov96 каза:На Монтана има състезание Февруари месец, викам пак да направим нещо.![]()