Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Дарк темата цепи мрака. Скоро като се засилят нещата, съм сигурен, че ще има и други подобрения. Пазарът ще се разчупи, някой друг тул ще се внедри. Не знам, ти май от всички нас зависи.![]()
Да, ще има с времето още подобрения. Като самия трафик и дискусии, и най-вече активността ще ни насочат и какви да се планират. Определено само това би могло е тренда.И аз съм на светлата![]()
Ти добре я даде тази идея, не бях се сещал, че може да стане с модал.Супер е, мерси![]()
Да, така е. Но съм забелязал, че много хора не стигат да изчетат всичко и направо се включват без да има връзка с някой коментар, а по темата само, дори някои само със заглавието се ориентират какво да пишат в поста си.То, ако ще отгаваряш на някого винаги можеш да отговориш на неговия коментар.
Ще го видим. Май това пейджиране е влязло в бара отстрани. Нали това не изглежда добре, доколкото видях на скриншота.Написах php в търсачката и страницирането не ми харесва как седи, нещо трябва да се пипне малко.
Виж файлът 387
При мен също.Хм, при мен зарежда доста бързо. Взима бързо всяко превю. Колко ти се бави на теб?