Нов облик и бъгове по форума

Искам да предложа нещо. Става дума за мобилната версия. Не е бъг.

Може ли да добавите страницирането и най-отгоре в темите? Сега трябва да скрулвам най-долу като чета нещо горе и искам да мина напред или назад. Просто трябва да се копира нещо с pagination-a като дефиниция в темплейтите.

Последно редактирано:
Успех с развитието, старта ми харесва.
Мерси много за думите. Стараем се да се вдигне и ниво, освен да върнем силната активност на форума. Мислим и малко да го пораздвижим от към секции, това са някакви планове в близко бъдеще. Мисля, че ще ни се получи. Ще се усети разликата, като ще е напълно логична и изцяло в направление подобряване на форума. Още някои неща имаме да внедрим и пооправим, с течение на времето ще си дойдат нещата на мястото и дори смятам и по-добре ще бъде.

След 20 дена ще направя 10 години тук, бързо минаха :D
Иначе и тук линковете едвам се различават в текста
Синички са, не са ли видими? Може да помислим нещо, ако смятате, че не са достатъчно видими и се сливат с боди текста.

И поздравления от все сърце за наистина дългото време тук. Пожелавам ти още много по толкова. И да пишеш често. :)

Искам да предложа нещо. Става дума за мобилната версия. Не е бъг.

Може ли да добавите страницирането и най-отгоре в темите? Сега трябва да скрулвам най-долу като чета нещо горе и искам да мина напред или назад. Просто трябва да се копира нещо с pagination-a като дефиниция в темплейтите.
Готово. Всъщност един display: none; Мина в display: block; при по ниски резолюции от 480px. Мерси за това, и на двете теми е направено. ;) Ако нещо има, казвайте. :)

Супер, благодаря.

Имам още 1 предложение. Сега когато кода е в code таг не е оцветен и няма редове, ще е важно, примерно за някои уроци, които се публикуват и когато някой има проблем, да каже от кода на ред еди кой си имам проблем....
Ако е оцветен ще е по-добре, тъй като ще е по-прегледно. (примерно fuction ще е червено, html-а ще е зелен и т.н.)

На времето ползвах една jquery библиотека, но в момента не й помня името. Потърсете някой плъгин, дали има за тази система и го сложете. Ще е супер да го има това.

Имам още 1 предложение. Сега когато кода е в code таг не е оцветен и няма редове, ще е важно, примерно за някои уроци, които се публикуват и когато някой има проблем, да каже от кода на ред еди кой си имам проблем....
Ако е оцветен ще е по-добре, тъй като ще е по-прегледно. (примерно fuction ще е червено, html-а ще е зелен и т.н.)

На времето ползвах една jquery библиотека, но в момента не й помня името. Потърсете някой плъгин, дали има за тази система и го сложете. Ще е супер да го има това.
PHP:
function highlighted() {
    return 1;
}

Просто използвай правилния. Това беше и мнението на @Fakeheal , че този бб код се намира в под меню, а би било по-добре да се намира на основния ред.

А сега се сетих като го даде това, syntax highlight се казваше jquery плъгина.

Не съм видял коментара й.

Супер е и да трябва даже да е по default така, според мен поне.
Но все още няма редове...

А сега се сетих като го даде това, syntax highlight се казваше jquery плъгина.

Не съм видял коментара й.

Супер е и да трябва даже да е по default така, според мен поне.
Но все още няма редове...
Просто е нужно да проектираш системата какъв код ще пуснаш. За да ти го оцвети. Има разлика дали ще пуснеш php или html, примерно.

@Blinky, не ми дава да постна линк от пейстбина в raw формат. Дава грешка, не знам от какво е. Вчера докато си четох и ми излезе екран с мечка ли, заек ли, може и да бъркам. Нещо като анти бот проверката на cloudflare.
Също така страницирането при търсене го има само долу в мобилната версия.

Страницирането е само в темите, да сложа и в съча ресулт страницата?

Ще ми се да бях те разбрал за първото, което написа. Кое не иска да ти пусне като жив линк?

Пробвай да постнеш това - https://pastebin.com/ raw/ dh4BabYH
Махни празното пространство.

Ок. За другото, просто напиши в търсачката ide под мобилна версия и виж как страницирането е само долу, най-горе няма страници. Както беше в темите.

Ок. За другото, просто напиши в търсачката ide под мобилна версия и виж как страницирането е само долу, най-горе няма страници. Както беше в темите.
Да, то и на десктопа нямаше горно странициране. Готово е, вече е налично. :) Ако нещо има, казвайте. ;)

Дарк темата цепи мрака. Скоро като се засилят нещата, съм сигурен, че ще има и други подобрения. Пазарът ще се разчупи, някой друг тул ще се внедри. Не знам, ти май от всички нас зависи. :)

Back
Горе