thefolenangel
Registered
Привет ТРЗ съм в една фирма, и понеже имаме персонал от 100тина човека, всеки трябва да си попълва телефон, емаил за да можем да се свържем с него.
Принципно това се прави от мен, като старото ТРЗ е правило таблица в ексел , идва ли са писали са една "форма" на хартия и той е попълвал в таблица.
Както виждате остаряла работа.
Това което искам да направя аз, е да прехвърля формата от хартиена форма в онлайн форма.
Искам да направя съвсем проста страничка, в която хора да си попълват:
"Трите имена"
"Телефон"
и т.н.
и след като кликнат полето "submit"
тези данни да се вкарват в екселска таблица(това възможно ли е?), която аз да свалям от сайта.
Не искам да го правите вместо мен
Това което искам е да ми посочите, кои туториали да прочета за да мога да си го направя сам. Предполагам се пише Php+ някаква база от данни, но не съм сигурен.
Благодаря предварително!
С уважение:
И.П.
Принципно това се прави от мен, като старото ТРЗ е правило таблица в ексел , идва ли са писали са една "форма" на хартия и той е попълвал в таблица.
Както виждате остаряла работа.
Това което искам да направя аз, е да прехвърля формата от хартиена форма в онлайн форма.
Искам да направя съвсем проста страничка, в която хора да си попълват:
"Трите имена"
"Телефон"
и т.н.
и след като кликнат полето "submit"
тези данни да се вкарват в екселска таблица(това възможно ли е?), която аз да свалям от сайта.
Не искам да го правите вместо мен
Това което искам е да ми посочите, кои туториали да прочета за да мога да си го направя сам. Предполагам се пише Php+ някаква база от данни, но не съм сигурен.
Благодаря предварително!
С уважение:
И.П.