Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
tahys каза:Може ли някой да изреже фона на тази снимка да остави само момичетата и да ми я запамети в формат .png :?:
unknown каза:tahys каза:Може ли някой да изреже фона на тази снимка да остави само момичетата и да ми я запамети в формат .png :?:
Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:
tahys каза:unknown каза:tahys каза:Може ли някой да изреже фона на тази снимка да остави само момичетата и да ми я запамети в формат .png :?:
Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:
Добре , когато се махне майка ти я одрежи![]()
unknown каза:tahys каза:unknown каза:Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:
Сега пък татко дойде![]()
Когато има възможност ще ти я направя :?:
unknown каза:tahys каза:unknown каза:Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:
Сега пък татко дойде![]()
Когато има възможност ще ти я направя :?:
unknown каза:Мерси.Иначе за картинката не става много добре,кажи горе долу с какъв фон да я направя.Щото като я напрая да изглежда добре с черен фон,като сменя на бял и някой части се виждат много гадно.
SandPrince каза:добре че zaheto ти го изряза че аз не съм в състояние.
кат ги погледна тия каки и ръката на мишакта ми почва да играе из целия монитор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PoDMaTRiX каза:Ае не, че нещо, но вие за feather чували ли сте?