Някой да изреже ?!

tahys

Registered
Може ли някой да изреже фона на тази снимка да остави само момичетата и да ми я запамети в формат .png :?:

tahys каза:
Може ли някой да изреже фона на тази снимка да остави само момичетата и да ми я запамети в формат .png :?:

Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:

unknown каза:
tahys каза:

Може ама майка ме гледа в момента и е малко неудобно пред нея да прая нещо по тая картинка :mrgreen:

Добре , когато се махне майка ти я одрежи :)

tahys каза:
unknown каза:
tahys каза:

Сега пък татко дойде :D

Когато има възможност ще ти я направя :?:

unknown каза:
tahys каза:
unknown каза:

Аи де ти ма Забрави :)

Хора така никога няма да се научите с тези неща от сорта на: "направи ми това", "направи ми онова". Рендерите не се парят лесно, особено като този, на който фона се слива с обекта на места, така че не карай човека да бърза. УРОК

unknown каза:
tahys каза:
unknown каза:

Хахаха голем пич си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мерси. :) Иначе за картинката не става много добре,кажи горе долу с какъв фон да я направя.Щото като я напрая да изглежда добре с черен фон,като сменя на бял и някой части се виждат много гадно.

Ами това е идеята на рендера, да се напарви идеално, така че да излиза добре на всякакъв фон. Явно си го назъбил леко. Поправимо е споко, просот тярбва даси играеш :)

unknown каза:
Мерси. :) Иначе за картинката не става много добре,кажи горе долу с какъв фон да я направя.Щото като я напрая да изглежда добре с черен фон,като сменя на бял и някой части се виждат много гадно.

Черен Фон

На мен ми останаха около 8 области да изяистя. Получава се доста добре, особенно като се има в предвид, че с Фотошоп се занимавам от 2-3 дена.
Ето линк към скрий-шота. :twisted:

Gif:
girlun4.gif

Png:
girloa9.png

добре че zaheto ти го изряза че аз не съм в състояние.
кат ги погледна тия каки и ръката на мишакта ми почва да играе из целия монитор :D :D :D :D :D

SandPrince каза:
добре че zaheto ти го изряза че аз не съм в състояние.
кат ги погледна тия каки и ръката на мишакта ми почва да играе из целия монитор :D :D :D :D :D

Ха Ха :) и аз съм така

Back
Горе