Откраднаха ли замунда?

Аз пък за сега клоня към .нет въпреки че разбрахме за какво става въпрос. Някак си почна да ме дразни в последно време как се качват някакви торенти и после изчезват безследно. Освен, че в .нет ни вдигнаха коефицента, гледам има и нови каталози, което говори, че ще се развива в положителна насока. Пък .se нека продължава да си седи на 1 място.

strasburg каза:
Аз пък за сега клоня към .нет въпреки че разбрахме за какво става въпрос. Някак си почна да ме дразни в последно време как се качват някакви торенти и после изчезват безследно. Освен, че в .нет ни вдигнаха коефицента, гледам има и нови каталози, което говори, че ще се развива в положителна насока. Пък .se нека продължава да си седи на 1 място.
каталозите от край време ги има новите....само накрая сменяш РЪЧНО music или tv понеже хипер линковете не бяха активни :) :)

DirectX каза:
strasburg каза:
каталозите от край време ги има новите....само накрая сменяш РЪЧНО music или tv понеже хипер линковете не бяха активни :) :)

Е извинявам се че не съм гадател какви са им линковете.

На мен ми изглежда като евтин трик за да печелят повече пари от реклами.
Друго щеше да е , ако имаше съобщение на главната страница
- Тъй като имаме хиляди/милиони потребители и едва ли ще ни дадат повече пари за да си направят реклама в сайта ни, решихме да създадем копие на тракера за да получаваме и от двата сайта сериозни приходи.

novappt каза:
- Тъй като имаме хиляди/милиони потребители и едва ли ще ни дадат повече пари за да си направят реклама в сайта ни, решихме да създадем копие на тракера за да получаваме и от двата сайта сериозни приходи.

Защо ще правят 2 копия, като при това целият екип (включително и ъплоудъри) ще се мести в новото копие? :lol:

djman каза:

Ситуацията сега е такава, че 1 тракер все едно е разделен на половина. Да не мислиш, че рекламодателите са толкова т*пи, че да рекламират в два сайта с намалели потребители.
Мисълта ми е, че най-малкото с намалянето на потребителите би следвало да се намали и цената на реклама. А така ще стане едно и също дали ще рекламират в един сайт с 100к потребители или в 2 с по 50к ... сериозните фирми и компании най-малко ще си предоговорят цените. От това едва ли ще спечелят .Net и .Se...

1 сайт = 5 места за реклама , 2 сайта = 10 места за реклама

Ти да не мислиш че 2 сайта искат да рекламират там само ?
Колко да спаднат потребителите ? Те си имат предостатъчно, не само от бг
ами от цял свят.

Забелязвам, че .se никакви ги няма. Влязох да дръпна 1-2 неща и никакъв сиид. Най-добре ще е да почнат на чисто и да натрият носа на крадците с нов, свеж тракер.

acira каза:
Забелязвам, че .se никакви ги няма. Влязох да дръпна 1-2 неща и никакъв сиид. Най-добре ще е да почнат на чисто и да натрият носа на крадците с нов, свеж тракер.

Това е защото болшинството юзъри все още сийдват през анонсера на .net. Да се започне нов тракер и да се захвърли сегашния, с толкова много потребители, торенти и постове във форума... лоша идея, не мислиш ли? :D Повечето торенти имат магнити - тегли през тях и после сийдвай през анонсера (ако желаеш) ;)

acira каза:
Еми прави като мене - .нет ми е от най-често отваряните в хром и си цъкам него - има торенти, има сиид има всичко и субтитрите не се хостват в тъпите сайтове за субтитри, където винаги трябва да разархивираш. Т.е. си продължаваш да го използваш и грам не се замисляш кой го бил откраднал, кой бил лош шеф и т.н. напрактика и "шефовете" на замунда грам не ги интересуваш ти. Не виждам нито една причина за ползване на .се, при условие че ще мине бая време докато стане често посещаван за хром и да го избирам по-бързо ...

SveXteZ каза:
напрактика и "шефовете" на замунда грам не ги интересуваш ти. Не виждам нито една причина за ползване на .се, при условие че ще мине бая време докато стане често посещаван за хром и да го избирам по-бързо ...

Много грешиш. Все пак в един сайт най-важното са именно потребителите. От тях идват вече парите от реклами и т.н. А колкото до причината да не го ползваш - щото не излизал в "най-посещавани"... Е :D

Колкото до "тъпите сайтове за субтитри" - без тях и техните автори субтитри ще видиш друг път. Ужас, никакво уважение... ей :D

Айде аз спирам по тая тема. Мир за всички.

djman каза:
SveXteZ каза:
напрактика и "шефовете" на замунда грам не ги интересуваш ти. Не виждам нито една причина за ползване на .се, при условие че ще мине бая време докато стане често посещаван за хром и да го избирам по-бързо ...
А колкото до причината да не го ползваш - щото не излизал в "най-посещавани"... Е :D
Аз съм написал че не намирам причина да го ползвам, а не че единствената причина да не го ползвам е защото е трудно достъпен ...

А сайтовете за субтитри могат да си направят по-добри системите, като не те карат примерно всеки път да теглиш архивирани файлове, това много ще улесни живота на всички ...

Аз знам че потребителите са най-важното нещо в сайта, но едва ли ако администраторите бяха толкова съвестни щяха да допуснат такова нещо да се случи ... :?:

Повярвай, предателството трудно може да бъде предвидено, особено от човек, който е в екипа от самото начало почти. :/

djman каза:
Повярвай, предателството трудно може да бъде предвидено, особено от човек, който е в екипа от самото начало почти. :/
Еми тъй като само малко хора знаят реално какво е станало, аз пък четох че точно тия, които са на .се са се държали изключително лошо към екипа и на самия програмист са плащали някаква смешна заплата ... всеки чете където си поиска и се спори с несигурни източници ... както споменах още от началото трябва да се изчака известно време за да излезе истината на яве ...

SveXteZ каза:
djman каза:
Еми тъй като само малко хора знаят реално какво е станало, аз пък четох че точно тия, които са на .се са се държали изключително лошо към екипа и на самия програмист са плащали някаква смешна заплата ... всеки чете където си поиска и се спори с несигурни източници ... както споменах още от началото трябва да се изчака известно време за да излезе истината на яве ...

Чакай сега, като са му плащали лошо - да напуска. Даден сайт си има шеф, такива преврати изобщо не трябва да се случват. И това е, че нищо не може да се направи от законна гледна точка поради естеството на сайта. :D

В .se се премести целият екип - шефове, администратори, модератори и ъплоудери, така че според мен просто break нещо не е добре с главата. :lol:

djman каза:
SveXteZ каза:
djman каза:

Чакай сега, като са му плащали лошо - да напуска. Даден сайт си има шеф, такива преврати изобщо не трябва да се случват. И това е, че нищо не може да се направи от законна гледна точка поради естеството на сайта. :D

В .se се премести целият екип - шефове, администратори, модератори и ъплоудери, така че според мен просто break нещо не е добре с главата. :lol:
Еми не знам кой къде се мести, но както казах на различните места пише много различни неща. Аз пък четох че "екипа" се е сменял 5-6 пъти и в техния случай думата екип е доста разводнено понятие. А и какво като са се преместили, при условие че в .нет си има мнооого повече съдържание и да не оставяме огромният факт назад че ми е в най-често посещавани сайтове ( респективно и на почти всички потребители ) ...
Щом не са се сетили че някой друг има достъп до домейна - значи са си заслужили това което им се случи ... за .се ще си имат обеца на ухото и няма да го допуснат, може пък той дори да се развие по-добре ... знае ли човек.

Не знам но и двата сайта дръпнаха назад, пример от днес - Supernatural не е качен в нито един сайт, преди се качваше на минутата...

*И все пак във .se от днес няма качен нов торент, за разлика от многото нови в .net + Supernatural, затова потребителите биха се задържали в .net.

Според мен нас като потребители ако ще и още 10 замунди да се появят не трябва да ни притеснява това кой от кого откраднал и т.н. , а да се гледа съдържанието както Vladkata е написал от горе.

Паролата в Замундата не я ползвам в други сайтове emails и т.н., тъй, че и да ми я знаят не ме бърка, ако ми трябва нещо и го има в единия сайт а го няма в другия ще си го дръпна от там, ако го има и в двата ще гледам кое е с по-добро качество.

И отново, не мисля, че като потребители ни интересува какво е ставало зад сайта кой от кого крал и т.н. , ние ги посещаваме да теглим безплатно, не да ставаме приятели с екипа и да излизаме с тях на по кафе. :)

Back
Горе