Пак съм черната овца

SandPrince

Registered
Мислех да не пиша тая тема честно казано...вие преценете дали да я изтриете, дали да ме баннете или като големи зрели хора да отговорите на това което съм писал. И да ме баннете вече не ме интерисува, но преди това бих искал един отговор.
Но след като получих съобщението от админ, в което даже казва, че няма да ми чете отговора просто се чуствам длъжен да изясня някои неща...който иска да ги чете, но ми писна да си меря всяка дума като че ли съм изправен на съд и да се извинявам за всяка запетайка. Достатъчно дълго го правих, нещо напълно нетипично за мен - превъзмогнах достатъчно яд който трупам и достатъчно нападки които получих.
Трябва да сложим край на това и да седнем като зрели хора да си изясним всичко...с никой няма да се карам, нямам тва намерение да си хабя нервите за глупости.
А всичко това в моите очи е една голяма глупост.

Обвиянвате ме, че имам голямо самочуствие - ок, не отричам. Имам.
Но не го показвам тук. Никога не съм го правил.
От доста време съм тука - 2 години и нещо беля..видял съм всичко и виждам доста неща.
Знам как да пиша и познавам повечето потребители тука.
С някои съм добър приятел, с други добри колеги и т.н.
За това таз тема е насочена към тези, които смятат, че аз съм кривия.
Аз нямам нищо против вас (ок, имам само против един - stoyanski, ама даже към него от доста време вече се старая да игнорирам постовете му)

Ако си спомняте преди известно време писах доста дълга тема в която се извинявах на всички във форума. На всички!
Аз я помня, защото тогава направих нещо немислимо за мен - извних се на хора, които даже не съм виждал реално. Някои съм виждал ама се броят на пръстите на ръцете ми и съм ги виждал за също толкова пъти.
Кой друг го е правил тука от форума - НИКОЙ ще кажа аз.
Абсолютно никой!

И въпреки това, се продължава тенденцията да ме изкарват по-черен от дявола. И аз пак си мълча - не казвам нищо.

И изведнъж излиза, че съм бил избухвал във всеки мой пост във форума.
Браво!! Браво!! Браво!!
Освен програмисти и дизайнери, вече сте и психолози и вниквате във всеки един ред който даден потребител е писал. Поздравления!
Всеки мой пост бил като изригване на вулкан, пълен със изблици на самочуствие, и че всичко ми е ясно като бял ден.
Никъде не показвам самочуствието си във форума.

Питам!
Не жиеем ли във свободна държава?
Мисля, че все още всеки в този форум може да отстоява мнението си.
Мисля, че го няма като правило - "съгласявай се с общоо мнение, за да няма проблеми".
За какво ме обвинявате?
Че отстоявам това което мисля ли?
Че не се водя по това което мислите ли?
Аз мисля че е нормално да не съм съгласен.
Щото всеки си има собствен възглед над нещата.

Знам, че тук съм никой.
Знам, че тук има и други хора чието мнение трябва да уважвам.
Знам, че има правила които трябва да спазвам, при все че уж съм от екипа на сайта.
И го правя.
Меря всеки един мой пост и преценявам всяка една дума която пиша.
Защоот съм от толкова време тука, че знам какво може да стане ако изпусна и малко от това което реално мисля.
И го правя защото имам уважение към всеки тук, към админа и към най-новия потребител даже.
Може да си най-добрия програмист, или да си с две леви ръце, ама аз съм този който има уважение към теб.
Всеки труд е важен и изисква уважение.

Никой не карам на сила да ме харесва.
Никой не карам да чете постовете ми и да ми опонира.
Това си е ваш личен избор. Имате глави на тия рамене, с които да мислете. Ваш си е избора.

Единственото за което ви моля е да престанете да гледате на всеки мой пост като няккава нападка.
Ако искам да ви напдам, ще го направя!
Но не във форума. Защото това не е мястото.
Този форум не е място за разправия.

Пуснах тема в която честита Хелуин.
Разбира се почна се дискусия за това дали това трябва дас е празнува.
всякакви мнения имаше и единствено аз бях нарочен като черната станция.
Не ме интерисува че сте делнали темата ми.
Интерисува ме това че ме въвличате в неща които не са по моя вина.
Освен ако това да изказвам мнение е вече грешно.

Смятам да приключвам вече, доста късно стана, а и изписах доста неща, които са ми на душата.
Нямам против никой, ако вие имате против мен, проблема не е мой.
Аз искам да съм приятел с вас, не враг.

Ако сте хора, ще отговорите на темата ми и щя изясним нещата като възрастни хора, ако не - трийте, банвайте ме и да се свършва.
Въпреки че съм убиден заради нападките към мен смятам да дойда на срещата ви и да си изкарам добре.
лека нощ и дано утре видя някакъв отговор, а не съобщение, че тече ъпдейт на сайта.

Не си черната овца , няма такова нещо.
Нормален интелигентен човек си със собствено мнение, така трябва да бъде.
Успокой се.

И това всичко дойде от това, че темата ти за хелоин е изтрита и че няколко човека сме казали че този празник не би трябвало да се празнува от нас... :!:
Мога само да кажа че никой не те е посочвал тебе като "черна овца", просто една дискусия, в която нямаше никакви лоши чуства (поне от моя страна) :)

така така да видим сега аз не съм забелязал нищо такова или поне не съм се вглеждал никога не съм си мислел че могат да те възприемат така аз мога да ти го кажа честно че към теб нямам нищо както и към повечето от форума в последните няколко дена може да се каже седмица съм много активен във форума и даже не забелязвам твой мнения по темите който чета молу ли да видя че някой те е пренебрегнал или подобно остави тези който се правят на отворени все пак никой не ти е казал че ще умреш ако не си добър със всички все пак не може на всички да се угоди разбирам и хората като теб като s1v3r rotator и да не продължавам нататък всеки ви кара за нещо постоянно от рода "направи ми това" "как да направя това" "може ли това" не ви е лесно даже аз постоянно досаждам и на тримата който изброих и те са прави за това не на всеки мой въпрос да отговарят защото радо е прав беше ми написал "помагах на всички и те почнаха да се гаврят с мен" не знам дали съм написал всичко това правилно т.е. като смисъл но мисля че това мога за сега и още нещо Иване(аре да ти кажа Sand че и без тва не се познавам) бъди такъв какъвто си ти вярно е че си от много време във форума и даже си се доказъл пред повечето(най-важните) какво те интресуват такива дето те мислят за черна овца техен си е проблема и аз мисля че ако темата се изтрие ще е грешка а ако баннете sand тва пък ще е още по-голяма грешка той се е доказъл пред хората който трябва и много хора знаят какъв е всъщност той а това за голямото самочуствие до някъде е вярно в повечето случай го няма но е по-добре да го има!е тва беше от мен мисля че от моят пост няма и мен да ме намразите(ако вече не сте) :)

В моя защита ще вметна, че не мразя никой.
Думата бан не съм я използвал. Написах ти ЛС.
Но то затова е ЛС за да не го поствам тук.
Написах, че не съм съгласен с начина по който се изразяваш в темите и то в последно време. Не съм написал "винаги".

Пуснал си тема след ЛС. Ок.
Ще ти кажа какво ще стане.
Една част от потребителите ще напишат, че аз съм кретен и диктатор, а друга, че ти си ..............
Аз съм свикнал да ме наричат навсякъде как ли не. А ти?
И? Какво ще стане от тази тема?

Едно е сигурно. Аз пиша забележки на всички за всичко.
Може да ги питаш всички. Хвани някой случаен / ей така на око / и го питай дали не се е налагало да му пиша гневни ЛС-та или забележки.
Това ми е работата и ако има някой който да е мразен тук то това съм аз.

Не разбрах за кое трябва да се разберем.
Написах ти това което мисля. Не смятам да споря или да обяснявам.
В някой теми повишаваш излишно тон, определяш потребителите като
луди, деца и има ли смисъл въобще да правя това?
Да ти се обяснявам защо смятам, че обиждаш другите понякога?

Само да вметна нещо.
Тук няма нито лоши нито добри.
Админ пише забележки на всеки и дори и на мен като греша, повярвай , както и аз на него като ако има за какво.
Хора сме , грешни сме , нормално е.
Не заставам зад ничия страна но да кажа , че админ тук е балансьорът в този сайт, скоро го коментирахме с него това.
Нужно е да има баланс, защото на моменти тук тръгваме и към лошата и към добрата си страна.
Трябва да мислим спокойно и разумно.
Трябва да се изслушваме, без да се налагаме.
Ние се учим от нашите грешки цял живот.
Те са нашият градиент към успеха ни.

trevata каза:
И това всичко дойде от това, че темата ти за хелоин е изтрита и че няколко човека сме казали че този празник не би трябвало да се празнува от нас... :!:
Мога само да кажа че никой не те е посочвал тебе като "черна овца", просто една дискусия, в която нямаше никакви лоши чуства (поне от моя страна) :)

Аз тази тема така и не разбрах защо е изтрита /преместена/.
Много бих искал да знам мотивите за изтриването/местенето на тази тема
но сега не ми се занимава и с това.

admin каза:
trevata каза:

Аз тази тема така и не разбрах защо е изтрита /преместена/.
Много бих искал да знам мотивите за изтриването/местенето на тази тема
но сега не ми се занимава и с това.
Ако става въпрос за темата, първо аз изместих темата в раздела за изтрити теми, докато преценя какво да се прави.Защото в темата започнаха караници за празника. Излязох малко навън поразмислих и реших да я върна пак защото е все пак празник, но след това пак започнаха с караници по този въпрос и вдигнах вече ръце от темата.След това темата пак изчезна този път не бях аз , някой друг от екипа е махнал.

Ами айде да ви изненадам - не става въобще въпрос за темата.
Модератора е преценил, делнал я е. Няма проблеми, здраве да е.
Не съм толкова дребнав, не съм правил на въпрос местенето ан никоя тема в която съм писал или съм автор и няма да го направя.

Ядосах се за това..писах тази дълга тема заради изкаването ти админе:
Предварително ти благодаря ако се въздържиш дори да ми отговориш.
Аз няма да го чета дори да го направиш.

Ако ми беше дал възможност да ти отговоря на ЛС, щях да подходя доста по меко и нямаше да правя такъв въпрос и да пиша дълги теми, в които да изливам всичкия си натрупан гняв.

Ядосвам се за това, че ме обвиняват в неща за които нямам вина.
Бил съм убиждал и прочие.
Къде, покажи ми постове в които директно съм наругал някой или съм си превишил правата.
Покажи ми правило което съм нарушил..

В някой теми повишаваш излишно тон, определяш потребителите като
луди, деца и има ли смисъл въобще да правя това?

чисто и просто си измисляш.
в никоя тема не съм казал че са луди и прочие.
Ако съм ползвал такива думи, то е било на майтап, като част от дискутирането на темата.
Никога не съм имал предвид да убиждам някой.
Ако искам да го направя, ще го направя! И ще го направя директно.
Ядосвам се за това че гледате толкова под лупа всеки мой пост, че сигурно запетайка да изпусна ще стане едно обвиняване, колко некадърен правопис имам.
Реален пример за това е темата в която изказах мнение за една хостинг компания. И какво стана - пак излезнах лошия. За какво - за нищо!
Просто бях изказал мнение.
А в колко други теми се изказват далеч по тежки коментари от моя за други хостинги, не се гледа.
За сведение - с човека си писахме на ЛС и в скайп и изяснихме нещата, че е станало недоразумение. Разбрахме се като бели хора с хостинг компнията.
Друг пример за наскоро създал се конфликт - темата за кафе7.
Споменах че прилича на LinkedIN и след като беше отхвърлено от автора и попитах тогава каква е идеята на сайта, отново бях нападнат и то от теб админе.
И не са само това случаите. Много са, но ако взема да вадя всички кирливи ризи, ще трябва да ми отделиш нов форум.
Кой кого напада?

Ако аз съм си изпускал нервите някой път и съм повишавал тон, то е било толкова рядко, че даже не мога да е сетя в кои теми е било.
А ти ме изкарваш че постоянно го правя и че е базирано на завишеното ми самочуствие.Ако мислиш че аз не се съобразявам с това което пиша си в огромна, ама огромна грешка.

Гледам и на теб и на всеки друг тук като на приятел, ама някой път си в състояние да ме изкараш извън нерви.
И въпреки това аз пак преглъщам гродостта и натрупаните убиди, стискам зъби и подминавам.
Както правя и с повечето теми в които по някакъв начин ме засягат на лична основа.
Пия една студена вода, тегля майните на тоя който си е заслужил и просто не пиша.
Какво искаш повече от това?

Ама снощи просто прекрачи границата с изказването че и да ти отговоря на ЛС няма да го погледнеш.
Сякаш съм няква отрепка чието мнение не е важно.
Това ме убиди най-много.
Това ме ядоса най-много.

Да администратор си на сайта, ти си големия шеф и правиш каквото си решиш.
Неведнж си казвал че и да си отиде някой потребител, ще го преживееш и няма да ти липсва. Не съм и очаквал да имаш по-специално отношение към мен.
Но да ме набеждаваш за неща, за които не съм виновен, при това мепознаваш добре е меко казано убидно.
Ако смяташ че съм нарушил някое правило, моля те сподели с всички кое е то, или тях.

Наистина ли мислиш, че изпитвам нужда да докажа, че грешиш или да докажа, че аз съм прав?
Смяташ ли, че ако докажа, че ти не се съобразяваш с другите и ги предизвикваш аз ще спечеля или ще ми ръкопляскат тук?

Приеми, че аз греша. И се извинявам.

Моля ви... ама умолявам ви, стига сте се карали.
Цялата уеб мрежа вече знае за този проблем и се разпространява по социалните мрежи.
Това е лошо петно за сайта!
Стиснете си ръцете и се сдобрете, големи хора сте.
И двамата имате косури за дялане, но стигнете до консенсус.
Аз такъв мегаскандал за пръв път виждам тук и то и да се разпространява наляво и на дясно толкова бързо.
Умолявам ви да се сдобрите.
Моля ви ....

sand може да съм написал ЛС и да не ти е харесало но видях, че освен темата тук си написал във всичките си блогове как Ние сме те изкарали...нещо си. Аз тема за теб не съм пускал тук и не съм целял да те изкарам някакъв.
Как така излиза, че аз съм искал да те изкарам. Кой пусна тема за теб?
А тази тема която си пуснал. Какъв те изкарах?
Явно това ние вече не си "ти" и това, че визираш всички а не мен конкретно не ти прави чест.
Написал си хиляди думи и срички и обяснени и обвинения в тази тема
и сега се опитваш да го представиш в интернет като какво?
Победата на sand срещу гадните туристи?
Е . Благодаря. Аз наистина не изпитвам нужда да разпространявам за теб каквото и да е.
Сигурно това е начина да се изразиш и явно имаш нужда от това да доказваш нещо тук или там и искрено се надявам да постигнеш удовлетворението, което търсиш .

Аз ти се извинявам и се надявам да не търсиш извинение от целия сайт, защото никой не разпространява за теб нищо никъде.

Ти си пуснал тази тема. Не аз. В нея не те определям.

Админе,
пуснах темата само като линк в едно23 и фейсбук и почти няма коментиране по това.
Ако се притесняваш че това ще очерни сайта, не се тревожи.
Просто тези които не харесват сайта, отдавна не влизат.
А аз давам гласност на нещата, тва е моя начин.

Да, изпуснах си нервите тоя път, но имаше за какво.
Имаше причина да пиша така.

Все пак съм благодарен че получих извинение.
За мен това е важното.
Реално погледнато към повечето потребители нямам претенции да ми се извиняват, търсих извинение само от теб.
И го получих.

За мен всичко вече е преключило и минало.
Квото било, било.
Аз също се извинявам ако съм наранлин някой, надявам се втори път да няма такива скандали.

Аз подавам ръка, да си стиснем ръцете и да забравим за това.
Даже и на срещата на 8-ми смятам да направя същото.
Надявам се да погледнеш на това положително и повече да няма такива изцепки.

:)

Ако имам право да кажа нещо бих искал да се знае, че аз по никакъв
начин не съм се опитал дори да те очерня.
Написах ти ЛС. Беше остро наистина но беше адресирано само към теб.
Всичко което се изля тук във форума и в нета е лично твоя инициатива.
Ако някой е поставен като черна овца то това съм аз и ако помислиш малко
на спокойствие ще разбереш, че няма как да те очерня като ти напиша тайно ЛС.

Разбрах, че това публично да се надговарям с някой не ми носи удовлетворение дори, когато печеля спора.
Не изпитвам нужда да поставям "на място" някой.

Не използвай думата "Вие". Никой не седи зад едно ЛС освен мен.
Аз се притесних, че някой ще вземе да ти скочи точно в тази тема и
да се получи скандал но не виждам някой да има желание да се разправя. Това би трябвало да събуди съмнения в теб, че дори хората с които имаш дразги не се опитват да те очернят.

И да. Добре си дошъл на срещата. Това не е "вашата" среща, а нашата среща.
Всички правим за сайта нещо добро. Без пари сме работили тук много.
И аз и ти и останалите. Няма награда за тази работа и е грешно
да мислиш, че аз ако правя забележки на някой го правя за да го
унижавам, обиждам или очерням.
Смятам да поддържам тона в сайта такъв.
Сам знаеш, че отстоявам това на всяка цена и не влагам лични чувства.

Аз съм се опитвал да ти помагам и да те подкрепям през годините и рядко съм ти отказвал нещо.
Написал съм ти гневно ЛС и ти използва всичко за ме поставиш в дадена позиция или в определена светлина.
Това не би трябвало да ти носи удовлетворение.

Гледам на всичко положително и се опитвам да го обърна в полза на сайта. Това поне го мога.

Аз незнам как може да се влагат някакви чувства към човек който не познаваш камоли да му се сърдиш (виртуално :lol: :lol: )и да очакваш извинение.... това е място за обняна на информация,а вие го правите на сапунен сериал :shock: :D запишете се при някакъв терапефт за да ви помогне с този проблем (да се влияеш от човек който непознаваш и едвали някога ще го познаваш) . Разбирам твой приятел говоря ти истински приятел не виртуален да ти прави такива неща и да се обиждаш, ама от непознати дето никога не сте се виждали.... въобще не трябва да ти трепва. Такаче @sand4o предлагам ти това да е последния епизод на сриала ти. (малии и аз влязаох във филма :!: ).

BBC91 каза:
Аз незнам как може да се влагат някакви чувства към човек който не познаваш камоли да му се сърдиш (виртуално :lol: :lol: )и да очакваш извинение.... това е място за обняна на информация,а вие го правите на сапунен сериал :shock: :D запишете се при някакъв терапефт за да ви помогне с този проблем (да се влияеш от човек който непознаваш и едвали някога ще го познаваш) . Разбирам твой приятел говоря ти истински приятел не виртуален да ти прави такива неща и да се обиждаш, ама от непознати дето никога не сте се виждали.... въобще не трябва да ти трепва. Такаче @sand4o предлагам ти това да е последния епизод на сриала ти. (малии и аз влязаох във филма :!: ).

Дискусията се води на друга плоскост и друго ниво.
Ние се познаваме лично, помагали сме си и аз поне го смятам за мой приятел.
Мнението, което си написал не е на място.

След като се познавате лично неможе ли да излезете да пийнете по една бира и да се разберете или поне по телефона вместо да става сапунка вув форума и такива като мен дето са без работа в момента да ви осмирават. :?:

Тук може да се нарече , че сме като едно семейство .Караме се , сдобряваме се , това сме си ние, туристите.
:)

Дам, подкрепям стаф и админа.
Може да се караме ама сме приятели и колеги.
Просто характера ми е такъв, че давам гласност на нещата.
Някой път печеля от това, друг път не.

Иначе аз казах на стаф в скайпа, че на срещата ще се извиня пак на админа, при това лично и вече забравих лошите моменти.
квото е било, било е.
:?:

Back
Горе