SandPrince
Registered
Мислех да не пиша тая тема честно казано...вие преценете дали да я изтриете, дали да ме баннете или като големи зрели хора да отговорите на това което съм писал. И да ме баннете вече не ме интерисува, но преди това бих искал един отговор.
Но след като получих съобщението от админ, в което даже казва, че няма да ми чете отговора просто се чуствам длъжен да изясня някои неща...който иска да ги чете, но ми писна да си меря всяка дума като че ли съм изправен на съд и да се извинявам за всяка запетайка. Достатъчно дълго го правих, нещо напълно нетипично за мен - превъзмогнах достатъчно яд който трупам и достатъчно нападки които получих.
Трябва да сложим край на това и да седнем като зрели хора да си изясним всичко...с никой няма да се карам, нямам тва намерение да си хабя нервите за глупости.
А всичко това в моите очи е една голяма глупост.
Обвиянвате ме, че имам голямо самочуствие - ок, не отричам. Имам.
Но не го показвам тук. Никога не съм го правил.
От доста време съм тука - 2 години и нещо беля..видял съм всичко и виждам доста неща.
Знам как да пиша и познавам повечето потребители тука.
С някои съм добър приятел, с други добри колеги и т.н.
За това таз тема е насочена към тези, които смятат, че аз съм кривия.
Аз нямам нищо против вас (ок, имам само против един - stoyanski, ама даже към него от доста време вече се старая да игнорирам постовете му)
Ако си спомняте преди известно време писах доста дълга тема в която се извинявах на всички във форума. На всички!
Аз я помня, защото тогава направих нещо немислимо за мен - извних се на хора, които даже не съм виждал реално. Някои съм виждал ама се броят на пръстите на ръцете ми и съм ги виждал за също толкова пъти.
Кой друг го е правил тука от форума - НИКОЙ ще кажа аз.
Абсолютно никой!
И въпреки това, се продължава тенденцията да ме изкарват по-черен от дявола. И аз пак си мълча - не казвам нищо.
И изведнъж излиза, че съм бил избухвал във всеки мой пост във форума.
Браво!! Браво!! Браво!!
Освен програмисти и дизайнери, вече сте и психолози и вниквате във всеки един ред който даден потребител е писал. Поздравления!
Всеки мой пост бил като изригване на вулкан, пълен със изблици на самочуствие, и че всичко ми е ясно като бял ден.
Никъде не показвам самочуствието си във форума.
Питам!
Не жиеем ли във свободна държава?
Мисля, че все още всеки в този форум може да отстоява мнението си.
Мисля, че го няма като правило - "съгласявай се с общоо мнение, за да няма проблеми".
За какво ме обвинявате?
Че отстоявам това което мисля ли?
Че не се водя по това което мислите ли?
Аз мисля че е нормално да не съм съгласен.
Щото всеки си има собствен възглед над нещата.
Знам, че тук съм никой.
Знам, че тук има и други хора чието мнение трябва да уважвам.
Знам, че има правила които трябва да спазвам, при все че уж съм от екипа на сайта.
И го правя.
Меря всеки един мой пост и преценявам всяка една дума която пиша.
Защоот съм от толкова време тука, че знам какво може да стане ако изпусна и малко от това което реално мисля.
И го правя защото имам уважение към всеки тук, към админа и към най-новия потребител даже.
Може да си най-добрия програмист, или да си с две леви ръце, ама аз съм този който има уважение към теб.
Всеки труд е важен и изисква уважение.
Никой не карам на сила да ме харесва.
Никой не карам да чете постовете ми и да ми опонира.
Това си е ваш личен избор. Имате глави на тия рамене, с които да мислете. Ваш си е избора.
Единственото за което ви моля е да престанете да гледате на всеки мой пост като няккава нападка.
Ако искам да ви напдам, ще го направя!
Но не във форума. Защото това не е мястото.
Този форум не е място за разправия.
Пуснах тема в която честита Хелуин.
Разбира се почна се дискусия за това дали това трябва дас е празнува.
всякакви мнения имаше и единствено аз бях нарочен като черната станция.
Не ме интерисува че сте делнали темата ми.
Интерисува ме това че ме въвличате в неща които не са по моя вина.
Освен ако това да изказвам мнение е вече грешно.
Смятам да приключвам вече, доста късно стана, а и изписах доста неща, които са ми на душата.
Нямам против никой, ако вие имате против мен, проблема не е мой.
Аз искам да съм приятел с вас, не враг.
Ако сте хора, ще отговорите на темата ми и щя изясним нещата като възрастни хора, ако не - трийте, банвайте ме и да се свършва.
Въпреки че съм убиден заради нападките към мен смятам да дойда на срещата ви и да си изкарам добре.
лека нощ и дано утре видя някакъв отговор, а не съобщение, че тече ъпдейт на сайта.
Но след като получих съобщението от админ, в което даже казва, че няма да ми чете отговора просто се чуствам длъжен да изясня някои неща...който иска да ги чете, но ми писна да си меря всяка дума като че ли съм изправен на съд и да се извинявам за всяка запетайка. Достатъчно дълго го правих, нещо напълно нетипично за мен - превъзмогнах достатъчно яд който трупам и достатъчно нападки които получих.
Трябва да сложим край на това и да седнем като зрели хора да си изясним всичко...с никой няма да се карам, нямам тва намерение да си хабя нервите за глупости.
А всичко това в моите очи е една голяма глупост.
Обвиянвате ме, че имам голямо самочуствие - ок, не отричам. Имам.
Но не го показвам тук. Никога не съм го правил.
От доста време съм тука - 2 години и нещо беля..видял съм всичко и виждам доста неща.
Знам как да пиша и познавам повечето потребители тука.
С някои съм добър приятел, с други добри колеги и т.н.
За това таз тема е насочена към тези, които смятат, че аз съм кривия.
Аз нямам нищо против вас (ок, имам само против един - stoyanski, ама даже към него от доста време вече се старая да игнорирам постовете му)
Ако си спомняте преди известно време писах доста дълга тема в която се извинявах на всички във форума. На всички!
Аз я помня, защото тогава направих нещо немислимо за мен - извних се на хора, които даже не съм виждал реално. Някои съм виждал ама се броят на пръстите на ръцете ми и съм ги виждал за също толкова пъти.
Кой друг го е правил тука от форума - НИКОЙ ще кажа аз.
Абсолютно никой!
И въпреки това, се продължава тенденцията да ме изкарват по-черен от дявола. И аз пак си мълча - не казвам нищо.
И изведнъж излиза, че съм бил избухвал във всеки мой пост във форума.
Браво!! Браво!! Браво!!
Освен програмисти и дизайнери, вече сте и психолози и вниквате във всеки един ред който даден потребител е писал. Поздравления!
Всеки мой пост бил като изригване на вулкан, пълен със изблици на самочуствие, и че всичко ми е ясно като бял ден.
Никъде не показвам самочуствието си във форума.
Питам!
Не жиеем ли във свободна държава?
Мисля, че все още всеки в този форум може да отстоява мнението си.
Мисля, че го няма като правило - "съгласявай се с общоо мнение, за да няма проблеми".
За какво ме обвинявате?
Че отстоявам това което мисля ли?
Че не се водя по това което мислите ли?
Аз мисля че е нормално да не съм съгласен.
Щото всеки си има собствен възглед над нещата.
Знам, че тук съм никой.
Знам, че тук има и други хора чието мнение трябва да уважвам.
Знам, че има правила които трябва да спазвам, при все че уж съм от екипа на сайта.
И го правя.
Меря всеки един мой пост и преценявам всяка една дума която пиша.
Защоот съм от толкова време тука, че знам какво може да стане ако изпусна и малко от това което реално мисля.
И го правя защото имам уважение към всеки тук, към админа и към най-новия потребител даже.
Може да си най-добрия програмист, или да си с две леви ръце, ама аз съм този който има уважение към теб.
Всеки труд е важен и изисква уважение.
Никой не карам на сила да ме харесва.
Никой не карам да чете постовете ми и да ми опонира.
Това си е ваш личен избор. Имате глави на тия рамене, с които да мислете. Ваш си е избора.
Единственото за което ви моля е да престанете да гледате на всеки мой пост като няккава нападка.
Ако искам да ви напдам, ще го направя!
Но не във форума. Защото това не е мястото.
Този форум не е място за разправия.
Пуснах тема в която честита Хелуин.
Разбира се почна се дискусия за това дали това трябва дас е празнува.
всякакви мнения имаше и единствено аз бях нарочен като черната станция.
Не ме интерисува че сте делнали темата ми.
Интерисува ме това че ме въвличате в неща които не са по моя вина.
Освен ако това да изказвам мнение е вече грешно.
Смятам да приключвам вече, доста късно стана, а и изписах доста неща, които са ми на душата.
Нямам против никой, ако вие имате против мен, проблема не е мой.
Аз искам да съм приятел с вас, не враг.
Ако сте хора, ще отговорите на темата ми и щя изясним нещата като възрастни хора, ако не - трийте, банвайте ме и да се свършва.
Въпреки че съм убиден заради нападките към мен смятам да дойда на срещата ви и да си изкарам добре.
лека нощ и дано утре видя някакъв отговор, а не съобщение, че тече ъпдейт на сайта.