Предложете ми Windows.

eg0ist

Registered
Значи ще си преинстал Windowsa обаче не знам точно коя версия да кача за тези периферии. 1.67ghz ; 512ram ; Видео карта : 128MB.Някви предложение.За Windows XP става въпрос немога да реша коя версия да кача.Благодаря предварително. :)

Как така не можеш да решиш коя версия на Windows XP да сложиш?

Ако говориш за Service Pack то тогава най-добре сложи Service Pack 3, води се като най-стабилен и най-бърз попринцип.

Мисля, че Windows XP SP3 ще ти върви идеално. Но може да си сложиш и нещо по-малко. Като линукс убунту.

Линукс абсурд защото сестра ми ще седя на него.Така искам целия компютър да преинстал и да махна старите работи.Да ми дадете някаф линк напрао да си го изтегля за някаф Service Pack който ще работи перфектно на тези параметри. :)

eg0ist каза:
Линукс абсурд защото сестра ми ще седя на него.Така искам целия компютър да преинстал и да махна старите работи.Да ми дадете някаф линк напрао да си го изтегля за някаф Service Pack който ще работи перфектно на тези параметри. :)

Правилата на форума забраняват постване на линкове към сайтове с пиратско съдържание. Може да видиш от някои приятел с оригинално копие, май ще ти е най-добре?

А, това, че сестра ти ще използва pc-то няма нищо лошо да е на линукс. Сестра ми е на 12 и и инсталирах линукс преди няколко месеца влиза си в нета гледа си филми и си слуша музика. Какво повече ще иска да прави?

qazxsw каза:
eg0ist каза:

Правилата на форума забраняват постване на линкове към сайтове с пиратско съдържание. Може да видиш от някои приятел с оригинално копие, май ще ти е най-добре?

А, това, че сестра ти ще използва pc-то няма нищо лошо да е на линукс. Сестра ми е на 12 и и инсталирах линукс преди няколко месеца влиза си в нета гледа си филми и си слуша музика. Какво повече ще иска да прави?
Има някои които искат да играят и игри, а под Linux с Wine ще натоварва..
Затова най-добре Windows XP SP3 и да си цъкат наляво надясно. :)

Мерси за вниманието но най накрая дайте ми някаф линк към някаф хубав Windows на ЛС.

Back
Горе