Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
eg0ist каза:Линукс абсурд защото сестра ми ще седя на него.Така искам целия компютър да преинстал и да махна старите работи.Да ми дадете някаф линк напрао да си го изтегля за някаф Service Pack който ще работи перфектно на тези параметри.![]()
Има някои които искат да играят и игри, а под Linux с Wine ще натоварва..qazxsw каза:eg0ist каза:Линукс абсурд защото сестра ми ще седя на него.Така искам целия компютър да преинстал и да махна старите работи.Да ми дадете някаф линк напрао да си го изтегля за някаф Service Pack който ще работи перфектно на тези параметри.![]()
Правилата на форума забраняват постване на линкове към сайтове с пиратско съдържание. Може да видиш от някои приятел с оригинално копие, май ще ти е най-добре?
А, това, че сестра ти ще използва pc-то няма нищо лошо да е на линукс. Сестра ми е на 12 и и инсталирах линукс преди няколко месеца влиза си в нета гледа си филми и си слуша музика. Какво повече ще иска да прави?