Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
намали шрифта нещо дизайна не ми харесва сори ама ... :lol:Моля попълнете толкова полета колкото са уценките на ученика.
В останалите полета не попълвайте нищо за да бъде вярно пресмятането!!!
HunteR каза:И дизайна не съм го правил.Темплейт е ама ви питам за идеята на сайта какво ще кажете![]()
Еми аз пък чесно да ти кажа по-лесно ще е с калкулатора, който е в сайта, защото там е по-трудно да направиш грешка защото въвеждаш само числвата и то ти ги смята автоматично и може да ги свериш преди това да не си сгрешил, а с обикновенния калкулатор, чесно стават грешки, защото забравяш дали си въвел някоя оценка и такаK0ceTo каза:Ееми, на мен лично ще мио е по лесно да си сметна успеха с калкулатора, отколкото да влиазм в сайта специално заради това.Също и за програмата.
добре но това дали ще реши да влизат 500 човека на ден за да видят колко им е успеха илиHunteR каза:Еми аз пък чесно да ти кажа по-лесно ще е с калкулатора, който е в сайта, защото там е по-трудно да направиш грешка защото въвеждаш само числвата и то ти ги смята автоматично и може да ги свериш преди това да не си сгрешил, а с обикновенния калкулатор, чесно стават грешки, защото забравяш дали си въвел някоя оценка и такаK0ceTo каза:Ееми, на мен лично ще мио е по лесно да си сметна успеха с калкулатора, отколкото да влиазм в сайта специално заради това.Също и за програмата.![]()