Презентация: Ученически сайт

HunteR

Super Moderator
Какво мислите за този ученически сайт, който разработвам?
http://students-bg.freehostia.com/
И дизайна не съм го правил.Темплейт е ама ви питам за идеята на сайта какво ще кажете :)

нищо интересно сори ... разгледай нещо мое:

http://89.215.36.204:88/online%20school/index.php

Е още не е готов.
Ще има уроци и т.н. ще стане яко :)
Почнах го днеска иначе. Утре ще го продължа и така ;)

Мен лично и двата не ме кефат. За първия -- намали малко ширината на това меню, че стои грозно.

по щестобалната бих казал
дизайн 2 защото това е темплейт
код 5 добре е оформен и написан

направи повече неща, имаш правописна грешка
Моля попълнете толкова полета колкото са уценките на ученика.
В останалите полета не попълвайте нищо за да бъде вярно пресмятането!!!
намали шрифта нещо дизайна не ми харесва сори ама ... :lol:

Съвсем същия template го зярнах на някакъв сайт в freehostiata.... самоче беше на търсачка. А колкото до дизайна... земи седни и направи нещо сам 8)

Да знам, че е по-добре аз да си направя дизайн, но изобщо не ме бива в дизайна :(
А иначе за какво са направени тези темплейти за такива като мен дето не могат да правят дизайни.Замислете се, а не постоянно да оплювате тези с темплейтовете :)

А бе не е нещо лошо темплейта, както и уеб пейдж мейкъра, няма нищо лошо.Това е че ти искаш тук оценка за нещо което не си правил ти.

Ееми, на мен лично ще мио е по лесно да си сметна успеха с калкулатора, отколкото да влиазм в сайта специално заради това.Също и за програмата.

K0ceTo каза:
Ееми, на мен лично ще мио е по лесно да си сметна успеха с калкулатора, отколкото да влиазм в сайта специално заради това.Също и за програмата.
Еми аз пък чесно да ти кажа по-лесно ще е с калкулатора, който е в сайта, защото там е по-трудно да направиш грешка защото въвеждаш само числвата и то ти ги смята автоматично и може да ги свериш преди това да не си сгрешил, а с обикновенния калкулатор, чесно стават грешки, защото забравяш дали си въвел някоя оценка и така :)

HunteR каза:
K0ceTo каза:
Еми аз пък чесно да ти кажа по-лесно ще е с калкулатора, който е в сайта, защото там е по-трудно да направиш грешка защото въвеждаш само числвата и то ти ги смята автоматично и може да ги свериш преди това да не си сгрешил, а с обикновенния калкулатор, чесно стават грешки, защото забравяш дали си въвел някоя оценка и така :)
добре но това дали ще реши да влизат 500 човека на ден за да видят колко им е успеха или
5 човека на година за да видят годишниа си успех?
нарпави нещо друго...

Back
Горе