Проблеми с новия дизайн на максмедиа

NewGuy каза:
Добре. Кажи кога да тествам.

Докато съм те хванал в творческа дейност не съм сигурен дали това е бъг но в първите уроци има кратко описание на уроците а на по-старите втора-трета страница няма.

Ми няма защото нма кой да ги пише.
Тествай страницирането.

admin каза:
NewGuy каза:

Докато съм те хванал в творческа дейност не съм сигурен дали това е бъг но в първите уроци има кратко описание на уроците а на по-старите втора-трета страница няма.

Тествай страницирането.
Можеш да изпратиш ЛС до всички автори на уроците за да сложат кратко описание в тях.

SveXteZ каза:
admin каза:
NewGuy каза:

Тествай страницирането.
Можеш да изпратиш ЛС до всички автори на уроците за да сложат кратко описание в тях.

Трябва да дам права за редакция на всички а това означава да са неактивни уроците през това време.

Ще измисля нещо то сорта на "там където няма да взима част от урока".

Galli каза:
admin каза:
И как е сега?
Смених ЦСС-а, защото старите не изпълняват коректно inline-block
1233_hand_clapping.gif

Във форума вече е добре при мен, тенк ю.
169.jpg

Оф...
Наистина се радвам....

Много се чудя още от както го има туриста защо потребителите нямат право да си редактирват уроците/презентацийте ?
Не става ли при редактирване да е нужно пак да се одобрява от админ/мод и така да се пуска редактираното и да има поле какво е редактирано или как е изглеждало преди и как изглежда сега.

SveXteZ каза:
Много се чудя още от както го има туриста защо потребителите нямат право да си редактирват уроците/презентацийте ?
Не става ли при редактирване да е нужно пак да се одобрява от админ/мод и така да се пуска редактираното и да има поле какво е редактирано или как е изглеждало преди и как изглежда сега.

Няма какво да се чудиш.
Години наред имаха право да редактират но това доведе до проблеми.
Да не говорим, че преди имаха право да публикуват без да се одобряват и ставаше съвсем весело.
Ако някой иска да си редактира нещо с удоволствие ще му деактивирам
урока и ще може да го редактира .
След това аз пак трябва да го прегледам преди да го публикувам.

И аз се чудя обаче, аз съм си ги писал и по всяко време може да искам да си ги променя даже да ги изтрия, а не да чакам разрешение.

Galli каза:
И аз се чудя обаче, аз съм си ги писал и по всяко време може да искам да си ги променя даже да ги изтрия, а не да чакам разрешение.

Триенето мога да го уредя. Едит по всяко време - НЕ.

Clickable header.. бая по-бързо ще си отиваме на индекса.Поне преди така си бех свикнал.

Back
Горе