Проблеми с новия дизайн на максмедиа

При мене се махна около 1-2 минути след като видях темата. Всъщност когато видях темата забелязах че го има това де :D така че не знам колко време е стояло.

182.jpg

1. Мейл адрес в червено.
2. Някак си се откроява този бутон icq. Същото е и като се преглеждат теми. Там също седи стария бутон за icq :)

184.jpg

Имаме право да ползваме mods темплейта.

Лупичката горе за търсене и клучето не са трансперант и седи малко грозно и няма ли да е по добре лупичката да се показва на всички страници, а не само на тези от форума :?

Заглавията на картинките за заележки, любими теми и любими уроци са все "ЛС", объркващо е, когато не се заредят от раз картинките :)

При мене под Mozilla 2.0.0.15 ("малко" стара версия :D) не ми работи надписа "Върнете се в началото" в адресната лента ми изписва "#top", а не работи.

0u7 каза:
То тва е от нета ти не е виновен админа ;]

Въпросът беше в заглавието на картинките, както са search, ЛС, control почват пак ЛС, ЛС, ЛС

Защото има изображения в топика по 100 200 к и докато ги зареди и преоразмери... се мота малко.

Админ 1 предложение за да не се мота толкова:Да се взима линка към картинката когато е по-голяма от NxM пиксела(N-широчина;M-височина) вместо да я преоразмеряване да вади някакъв линк към картинката...Май и натоварването ще се намали по тоя начин...

Harry_Potter_ каза:
Админ 1 предложение за да не се мота толкова:Да се взима линка към картинката когато е по-голяма от NxM пиксела(N-широчина;M-височина) вместо да я преоразмеряване да вади някакъв линк към картинката...Май и натоварването ще се намали по тоя начин...

Нищо не се натоварва. Това е javascript.
Ако нямаш проблеми с нета става за час от секундата.

Хедъра.
435-500 пиксел отдолу се появява друга картинка.
Страницирането.
Където има `...` по-добре ще е да е заоблено, че нещо не му отива така, страниците - заоблени, точките - незаоблени?!?

Back
Горе