Проблеми с новия дизайн на максмедиа

276.jpg

На мен ли ми се струва или наистина фона на тези картинки не е прозрачен , а бял.
Не , че пречи нещо но да спомена.

Не са само тия.
И другите са с бял Background просто не си личат.
Само последната няма :)

P.S: Махнах им Background-а.
Ето -> http://hunter.it.cx/file.php?f=3494fe8c2356c393f4a8a87d9e0e453dc59a1bce

Ако @admin поиска може да ги сложи :)

Не е голям проблем, но леко ме дразни как във форума размера на текстовите линкове е по-малък от нормалният текст
288.jpg
:?

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2892 при този урок една от датите на коментарите излиза като телефонен номер при мозила не знам дали е дизайна или от мен и много е гадно когато някои няма аватар в темите това бля пространство ще е хубаво ако го няма или тези който нямат аватари да им се зададе някакъв на който да пише че нямат аватар примерно

Това за телефонния номер в мозилата излиза защото имаш вграден скайп плъгин към лисицата.

@admin, това забеляза ли го?

301.jpg

Предполагам, че нещо в момента правиш по сайта и за това е така, но все пак аз да си кажа :)

HunteR каза:

301.jpg

Предполагам, че нещо в момента правиш по сайта и за това е така, но все пак аз да си кажа :)

това стария дизайн ли е?

admin каза:
HunteR каза:

301.jpg

това стария дизайн ли е?
Не, снимах го току що. С новият дизайн съм :)

Тези цифрички си на новия дизайн и го гледам от вчера /или онзи ден ;д /.
Мислех да пиша за това, но HunteR ме изпревари.

Едит: Забелязах, че нарастват бавно. Да не би да са мненията на форума? :D

Dj_BalthazaR каза:
Едит: Забелязах, че нарастват бавно. Да не би да са мненията на форума? :D

И аз мисля, че са мненията :D
То по принцип мненията в phpbb2 форум седят там :D

Е да, но може да ги местиш където искаш. :D
До колкото си спомням тука не са. Сменях на стария дизайн, за да проверя и там как е. Същото положение.

Ако можеш задвижи с AJAX и презентациите, или поне коментарите. Ако са повече, гледам, че страницата се рефрешва.

И това кликнете тук за да видите съобщението, или във форума при нов пост/тема, ако може да редиректва направо след 5 сек. да речем направо на мнението. Мисля, че ще е удобно.

Когато се пуска анкета е два отговора, се повтаря първият отговор два пъти. Фактически дава 3 отговора, а са създадени 2.

314.jpg

Back
Горе