РАМ ПАМЕТ !?? (да се дигне на 4) от ОС

XTYLING

Registered
Здравейте днес си зех РАМ беше ми 3 зех 1 и ся би трябвало да ми е 4 а не ми е отчита пише 3.12 ГБ РАМ !? как така може ли да е от ОС - (Windows XP Sp2)ми е ОС, може ли да е от ОС проблема ? и ако , как да го оправя ?

Мерси за вниманието.

При самото стартиране на компютъра в post тест-а показва ли ти 4ГБ?

Хмм... Виж дали си я бутнал правилно. Провери да я извадиш и да я сложиш пак. Може и друг да е проблема. Ако видео картата ти е вградена, тя яде от рам паметта (но не ми се вярва, защото да яде 850мб...). Може и друг да е проблема :D Изтегли си Hiren's boot CD и си тествай РАМ паметта, защото може да са ти продали дефектна ;)

PunkoHead каза:
Хмм... Виж дали си я бутнал правилно. Провери да я извадиш и да я сложиш пак. Може и друг да е проблема. Ако видео картата ти е вградена, тя яде от рам паметта (но не ми се вярва, защото да яде 850мб...). Може и друг да е проблема :D Изтегли си Hiren's boot CD и си тествай РАМ паметта, защото може да са ти продали дефектна ;)

някой ми беше казал че WINDOWS XP SP2 PROFESIONAL може да работи до 3.5 ГМ рам не повече и не очита поече рам някой да знае нещо?

знам че и други са имали проблеми с 4 ГБ рам и на тях им е отчитало само 3.15 можеби нещо от уиндоуса

трябва ти windows xp sp2 64 битов те отчитат до 5 гб рам
това е положението

PunkoHead каза:
Стига дрънка глупости , windowsa ако му 32 битов , никав шанс да му покаже повече от тва дето му показва сега . Трябва му 64 битов windows .
Вземи почети малко из тоя интернет ;)

Paina каза:
PunkoHead каза:
Стига дрънка глупости , windowsa ако му 32 битов , никав шанс да му покаже повече от тва дето му показва сега . Трябва му 64 битов windows .
Вземи почети малко из тоя интернет ;)
Ъъъ... Извинявай, но сигурно хората, които слагат повече от 2GB на 32 битов, се броят на пръстите на двете ми ръце... Аз за пръв път срещам такова нещо... Не беше нужен грубият ти тон...
Извинявам се за горното ми мнение не съм знаел, че си с 32 битов...

Нямам вяра аз какво ми показва ОС-та.
Изтегли си Еверест и погледни от там колко памет имаш.
Двете карти или там колкото и да са на една честота ли са ?

Back
Горе