Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
PunkoHead каза:Хмм... Виж дали си я бутнал правилно. Провери да я извадиш и да я сложиш пак. Може и друг да е проблема. Ако видео картата ти е вградена, тя яде от рам паметта (но не ми се вярва, защото да яде 850мб...). Може и друг да е проблемаИзтегли си Hiren's boot CD и си тествай РАМ паметта, защото може да са ти продали дефектна
![]()
Стига дрънка глупости , windowsa ако му 32 битов , никав шанс да му покаже повече от тва дето му показва сега . Трябва му 64 битов windows .PunkoHead каза:Хмм... Виж дали си я бутнал правилно. Провери да я извадиш и да я сложиш пак. Може и друг да е проблема. Ако видео картата ти е вградена, тя яде от рам паметта (но не ми се вярва, защото да яде 850мб...). Може и друг да е проблемаИзтегли си Hiren's boot CD и си тествай РАМ паметта, защото може да са ти продали дефектна
![]()
Ъъъ... Извинявай, но сигурно хората, които слагат повече от 2GB на 32 битов, се броят на пръстите на двете ми ръце... Аз за пръв път срещам такова нещо... Не беше нужен грубият ти тон...Paina каза:Стига дрънка глупости , windowsa ако му 32 битов , никав шанс да му покаже повече от тва дето му показва сега . Трябва му 64 битов windows .PunkoHead каза:Хмм... Виж дали си я бутнал правилно. Провери да я извадиш и да я сложиш пак. Може и друг да е проблема. Ако видео картата ти е вградена, тя яде от рам паметта (но не ми се вярва, защото да яде 850мб...). Може и друг да е проблемаИзтегли си Hiren's boot CD и си тествай РАМ паметта, защото може да са ти продали дефектна
![]()
Вземи почети малко из тоя интернет![]()
:roll:LiRiX каза:При самото стартиране на компютъра в post тест-а показва ли ти 4ГБ?