nikolai_28
Registered
Когато бях на 9 години бях болен от нещо и сутрин обед и вечер ме бодаха. Оттогава имам страх. Когато видя спринцовката и иглата готови веднага драсвам от болницата. Пробвах с много неща и нищо. Писах,четох,говорих и пак нищо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Най-малкото може да използва по-малка и по-тънка игла, която съвсем няма да усети ако гледа на другата страна и си мисли за нещо съвсем различно.Nazi_93 каза:1
2) Говори с доФтора и му кажи, че имаш страх от инжекции, може да измисли някоя друга алтернатива (не е като да няма)
Ти ли го тества :roll: :roll:gLaVoReZa каза:Започни да употребяваш наркотици венозно и след няколко месеца, не само че няма да те е страх, ами даже ще ти потичат лигите като видиш игла. Сигура 100%, тествано е.
"11. Страхувате се от игли? Опитайте се да кашляте насила малко преди да ви бият инжекция или след нея. Това странно упражнение намалява болката и стреса."
Fakeheal каза:Не вярвах, че ще има нещо от глупостите дето чета, което да ми потрябва някога. Я пробвай това и ми кажи дали работи:
"11. Страхувате се от игли? Опитайте се да кашляте насила малко преди да ви бият инжекция или след нея. Това странно упражнение намалява болката и стреса."