Страх ме е от инжекций

Аз не мога да гледам да поставят на някой друг инжекция. НА мен няма проблем. Аз да го правя - няма проблем ( мога подкожна и мускулна, венозни - не, все пукам вената )
Заголваш дупе, извиваш глава и си мислиш за някакви работи от сорта на малко сладко пухкаво кученце пресича улицата и минава трамвай който го премазва и в същото време пада самолет и ебе маиката на всичко ....
При мен това действа, дори и когато някой ме ядоса... Пример FakeHeal я е отнася влак поне по 8-9 пъти на ден

:)

index каза:
Аз не мога да гледам да поставят на някой друг инжекция. НА мен няма проблем. Аз да го правя - няма проблем ( мога подкожна и мускулна, венозни - не, все пукам вената )
Заголваш дупе, извиваш глава и си мислиш за някакви работи от сорта на малко сладко пухкаво кученце пресича улицата и минава трамвай който го премазва и в същото време пада самолет и ебе маиката на всичко ....
При мен това действа, дори и когато някой ме ядоса... Пример FakeHeal я е отнася влак поне по 8-9 пъти на ден

:)
А това как ми помага ????? в 21:30 трябва да съм в болницата

Revelation каза:
Стига е, чак да припаднеш от игли ли ? Абокат слагали ли са ти ? :D
И аз това се чудя. Аз съм стоял с абокат 1 седмица и тогава 100 пъти казах на сестрите да ми го махнат и да ме бодат по 10 пъти на ден, ако искат. Обаче абокатите са почти задължителни в някои случаи, защото ако колабираш, е много трудно да ти хванат вена, за да ти пуснат глюкоза, кръв, или нещо друго важно. Абокатите са ОТВРАТ, ама могат да ти спасят задника в редки случаи.

На мен тази година 2 пъти ми се наложи да ми слагат абокат. Първия път ми го сложиха до кокал и не се траеше, гледах да не си мърдам ръката, а тея като ми слагаха системите и постоянно го натискаха.
Втория път, ми го сложиха на хубаво място и можех да правя всичко с ръката си.
Извъртам очи като ми го слагат и готово, защото нямам доверие на сестрите дали ще ми улучат правилно вената. Последния път, тая опръска с кръв :D

Back
Горе