Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
admin каза:datamatrix каза:Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.StormBreaker каза:Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
tasmana изтреля по мене 40 патрона и всичките ме улучиха.
Няма далече няма близко .
Слаб съм ама чак толкова не съм.
Никой не може да изтреля всичките си патрони в 17 игри и да уцели
уцелва винаги.
Malfurion каза:ААААААа... немога да се логна... проблема на баф....
Тасмана и мен така. Изкача ми и глава.admin каза:datamatrix каза:Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.StormBreaker каза:Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
tasmana изтреля по мене 40 патрона и всичките ме улучиха.
Няма далече няма близко .
Слаб съм ама чак толкова не съм.
Никой не може да изтреля всичките си патрони в 17 игри и да уцели
уцелва винаги.
И какъв е смисал?MontefuckeR каза:сменете паса, че влизат такива дето не са от туриста
qrxxd каза:Предлагам една анти-чиит система, като в сървърите на мания (http://cs.man1a.com). Все още не е измислен хак за най-новата версия на анти-чиита, така че ще сме 99% сигурни, че в този сървър никой няма да е с хак. Ето и какво представлява тази програма:
Анти-чиит е програма която се настройва по сървъра и всеки играч трябва да я има на PC-то си за да играе в сървъра. Пускаш програмата тя е малка и не иска инсталация, влизаш в играта и в сървъра. Сървъра те проверява и те пуска ако си с анти-чиита, ако ли не, те изхвърля.
Който се опита да пусне хак системата го засича. Така че ще сме сигурни и ще играем спокойно.
Ако иска администратора на сървъра да се свържи с мен за да го инстроктирам и направя нужните настройки.
Нов живот, без хакери!
няма смисъл...няма начин някой да е нацелил паса, а най-вероятноdatamatrix каза:Новата парола е wt4ever
Моят пример еtasmana каза:Така, нека всеки един дето мисли че съм хакер седне, да си сложи слушалки да се съсредоточи в играта и да пробва така да играе и ще види, че така играта е съвсем различна и стига всеки един ми е казвал, че съм хакер! Защо на baf никой не му казва нищо като прави пачи(baf тебе давам за пример понеже си добър, но не си с хак)