Туриста вече играе CS.

Статус
Not open for further replies.
admin каза:
datamatrix каза:
StormBreaker каза:
Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.

tasmana изтреля по мене 40 патрона и всичките ме улучиха.
Няма далече няма близко .
Слаб съм ама чак толкова не съм.
Никой не може да изтреля всичките си патрони в 17 игри и да уцели
уцелва винаги.

@admin НЯМАМ ХАК!!! Какво да направя, че правя повече хедове! Както казва @Datamatrix, това че правиш глави не означава, че си хакер!!!

Malfurion каза:
ААААААа... немога да се логна... проблема на баф....

След 12 мин като се смени мапа ще можеш :?:

admin каза:
datamatrix каза:
StormBreaker каза:
Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.

tasmana изтреля по мене 40 патрона и всичките ме улучиха.
Няма далече няма близко .
Слаб съм ама чак толкова не съм.
Никой не може да изтреля всичките си патрони в 17 игри и да уцели
уцелва винаги.
Тасмана и мен така. Изкача ми и глава.
Значи 1 път да се случи да... 2 пъти добре ... 3... 4... 5 пъти... добре човека има късмет ама на мене 25 игри поредни ми искача и ме обива с хед. 2 пъти клекнал за да не ме чува минах зад него и двата пъти се обърна и ме уби. Само веднъж се бях скрил и той ме подмина и го убих в гръб.

Човек до вчера играх със теб. Небеше така... а сега изведнъж как стана... опа...

Просто е невероятно глупаво е да играеш с хак...

Оффф разочарован съм, че мислите така :cry: Значи аз повече къв е смисъла да играя, вие все ще ме мислите за хакер :cry:

Предлагам една анти-чиит система, като в сървърите на мания (http://cs.man1a.com). Все още не е измислен хак за най-новата версия на анти-чиита, така че ще сме 99% сигурни, че в този сървър никой няма да е с хак. Ето и какво представлява тази програма:
Анти-чиит е програма която се настройва по сървъра и всеки играч трябва да я има на PC-то си за да играе в сървъра. Пускаш програмата тя е малка и не иска инсталация, влизаш в играта и в сървъра. Сървъра те проверява и те пуска ако си с анти-чиита, ако ли не, те изхвърля.
Който се опита да пусне хак системата го засича. Така че ще сме сигурни и ще играем спокойно.
Ако иска администратора на сървъра да се свържи с мен за да го инстроктирам и направя нужните настройки.

Нов живот, без хакери :)!

MontefuckeR каза:
сменете паса, че влизат такива дето не са от туриста
И какъв е смисал?
Дане нацели пасс-а на касмет?
Или са видя ли темата и да се смени пак ще видят и ..

qrxxd каза:
Предлагам една анти-чиит система, като в сървърите на мания (http://cs.man1a.com). Все още не е измислен хак за най-новата версия на анти-чиита, така че ще сме 99% сигурни, че в този сървър никой няма да е с хак. Ето и какво представлява тази програма:
Анти-чиит е програма която се настройва по сървъра и всеки играч трябва да я има на PC-то си за да играе в сървъра. Пускаш програмата тя е малка и не иска инсталация, влизаш в играта и в сървъра. Сървъра те проверява и те пуска ако си с анти-чиита, ако ли не, те изхвърля.
Който се опита да пусне хак системата го засича. Така че ще сме сигурни и ще играем спокойно.
Ако иска администратора на сървъра да се свържи с мен за да го инстроктирам и направя нужните настройки.

Нов живот, без хакери :)!

Много е тъпо да казваш, че няма хакове. Като един елементарен cs myAC hacks сърч в гугъл още на първа страница ти изкарва толкова много, че ще ти трябват 2 часа да им прочетеш описанията.

Използвал съм myAC и знам че това което казвате е вярно, но само до някъде.
1. myAC не прави лага по-голям, ее може би с 0,00001 процент :). Myac проверява при влизането в сървъра и само тогава натоварва сървъра. През останалото време само изпраща сигнал ако се изключи от клиента.
2. StormBreaker намери ми хак за версия 1.3 :), няма да намериш поне в гугъл! Има някакви си работи от един български сайт които не бачкат.

Други въпроси?

о.О баш баш у гоогле да намери.. :)
Ако не се търси като хората със подходящо име и т.н.. най вероятно да .. :)
Но там ще намериш всичко!;)

:D Не, аз го казвам от личен опит и се занимавам с тази игра, затова съм си толкова сигурен :).
Еее, вярно ли в гугъл всичко?
Я, разбрах къде да си търся живи мацита :)!

Така, нека всеки един дето мисли че съм хакер седне, да си сложи слушалки да се съсредоточи в играта и да пробва така да играе и ще види, че така играта е съвсем различна и стига всеки един ми е казвал, че съм хакер! Защо на baf никой не му казва нищо като прави пачи(baf тебе давам за пример понеже си добър, но не си с хак)

Кой казва, че си хакер бе @tasmana :lol: аз лично мога да кажа, че не си. То просто си личи кога човек е с хак и кога е добър =)

tasmana каза:
Така, нека всеки един дето мисли че съм хакер седне, да си сложи слушалки да се съсредоточи в играта и да пробва така да играе и ще види, че така играта е съвсем различна и стига всеки един ми е казвал, че съм хакер! Защо на baf никой не му казва нищо като прави пачи(baf тебе давам за пример понеже си добър, но не си с хак)
Моят пример е :)
Изключете всички звужи на CS слушалки кото имате.. :)
Пусните The Voice :D
Ае тази вече към 00:00 да играем :)
Желаещи :wink:

че аз не съм добър кво като съм уцелил някой в главата..
та и ти така това ,че си убил някой незначи ,че си с хак :)
ми ако ги беше убил , но не с главичка какво щяха да кажат?
вече ги цели по надолу..

аз карам на winamp
там съм :)

@bafitu, @LiRiX кажете го на другите! Иначе благодаря, че ме подкрепяте :wink:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе