Туриста вече играе CS.

Статус
Not open for further replies.
Спрях го, щото машината прегря - diskdefrag....
Утре пак с паролата.

ЕДИТ: ще го оставя за през нощта до 3.30, после сам ще се изгаси без предупреждение.

qrxxd каза:
Внимавайте!!! Да не станете като този: http://zazz.bg/play:db2add10 ???
Клипчето в оригинал май се казваше "Dutch Crazy", снимала го е сестра му със скрита камера за да му покаже как изглежда от страни, ако не бъркам. Не съм сигурен дали играта която играе не е Quakeр, а не CS.

Counter Strike e! :), между другото има други негови клипчета :), но не знам как се казват, само съм ги гледал :).

StormBreaker каза:
Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.

Аз снощи цъках CS в един сървър. Прас... прасс главички и на края почнаха да ме редят, че сам хахокар :shock: :D добре, че познавах админ от сървъра и им запуши устите :twisted:

datamatrix каза:
StormBreaker каза:
Паролата е tourist . Ако видите в играта хакер ми пишете ЛС или на tasmana да го баннеме.
Имайте предвид че човека може просто да е много добър и да бие постоянно глави. Брат ми (RUYK) е типичен пример за това- банват го разни пишман админи, щото бил с хак, а той им наковал глави два рунда подред без хак.

tasmana изтреля по мене 40 патрона и всичките ме улучиха.
Няма далече няма близко .
Слаб съм ама чак толкова не съм.
Никой не може да изтреля всичките си патрони в 17 игри и да уцели
уцелва винаги.

Ще сложа Reallite HLGuard ако някой обясни къде се слагат файловете и какво се прави или ми даде линк към обяснение.

Междо другото, ако не сте разбрали до сега, и аз съм мно0О0ого слаб

datamatrix каза:
Ще сложа Reallite HLGuard ако някой обясни къде се слагат файловете и какво се прави или ми даде линк към обяснение.

Reallite HLGuard - ко е това ?

index каза:
datamatrix каза:

Reallite HLGuard - ко е това ?

Поредния античийт, който наистина пази само 1 час след като има нова версия.

Яко къртене :?: кефи ме като сме на малки мапчета :lol: баф-чо данеби да получи нервна криза :twisted: :P :P :P :P

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе