Форумът за Web Developers

Братле евала :) ако е изцяло коднат от тебе само едно мога да ти кажа: БРАВО! Наистина много ми допадна още от първото виждане :) ако го пуснеш и за използване безплатно ще си върха!

PS: Даже се регистрирах и ще го ползвам за да помагам на колегите :)

Системата е писана ИЗЦЯЛО от мен освен темплейт енджина който е пуснал idevbg модификацията на joro (aз съм добавил и някои екстрички) и благодарение на него php кода е ИЗЦЯЛО разделен от HTML-a.

Форума ми допада и то много. Ако мислиш за напред да го поддържаш и да бъде онлайн ми пиши едно ЛС имам няколко идеи как да го направиш още по-добре. :)

Имаш едно Браво, от мен ;)

Karcho каза:
Ползвам си PC-то поне за днес, утре след обяд ще го кача на някой хост.

Да не би да е от темплейт енджина?

FREE ще го пускатели някога? Xax

Ако трябва хостинг за по-натам свиркай, ще го метна на оптиката безплатно :)

Ау тоя AppServer се чупи! Нещо php прави фалове с базата данни :) Преди малко се появи ерор парсера...

kWo_2 каза:
Karcho каза:
Ползвам си PC-то поне за днес, утре след обяд ще го кача на някой хост.

Да не би да е от темплейт енджина?

FREE ще го пускатели някога? Xax

Не, от това е, че е станало нещо на уина и през 2-3 часа си връща класическият стил и прецаква нета и се налага да рестартирам. Ако знаете от какво се получва, моля кажете!

//форума едва ли ще го пусна ей тъй.

kWo_2 каза:
appmaster каза:
Ако трябва хостинг за по-натам свиркай, ще го метна на оптиката безплатно :)
Тарикат си ти

??? Предлагам на момчето личен хостинг на линукс и мак. Какво лошо има в това? Ако ти имаш задни мисли, аз нямам :)

ПС: Пиши ми на скайпа да ти обесня защо ти се сменя постоянно от класически на бъгав стил :)

Приятен е на външен вид, но легендата най-отдолу с бомбичките, по-добре я направи да се показва само ако си логнат, защото иначе няма смисъл да се вижда.

Успех!

Мноого е готино, браво, но стой леко празно, след втори поглед. Сложи мъ хедър, и някакъв по-така натруфен бекграунд, че с моята резолюция (1680x1020)- форума центриран и острани едни масивни колони от сиво.

Преди малко направих динамични сигнатури! Всеки който е логнат в "Банери" има своята лични сигнатура!

Демо:

Който иска да направи по хубав бекграунд! :P

Back
Горе