Форумът за Web Developers

Браво за форумчето.
Не се ли пише "Форумджия". Без "а"-то ? Ама като цяло тоя ранк не кефи.

:?:

Ако ми дадеш само текста на бекграунда, ще ти пратя по-добър рендер :)
На ОС Х шрифтовете са много по-красиви и заоблени :)

Чак сега видях информацията вътре, и разбрах защо никой не оценява съдържанието, мислих го за конкурент на уеб-турист, то се оказа, че там са се събрали не разбиращи потребители, и се възползват и питат само Карчо, не по въпрос, а да им даде някоя система, я някой код, я други работи. Тоест използвачи. Кажи ми как добър програмист да пише в твоя форум, а не в уеб-турист, или конкурентен? Язък за хубавата система.

Оф, абе пич аз изобщо не искам да съм конкурент на WT, просто ти правим системката и я развивам не ми е за това за какво е предназначен.

Karcho каза:
Тоест? Регни се и ще видиш, или нещо друго искаш да знаИш ?
Какви са му функцийте на форума.
Да бе да да се регна , да ми вземеш емаила и да ми го откраднеш .... нема па ! :р :D

Ам форума нещо не ми се отваря и на мен...

Не бачка - да, аз го спрях. Днес ще започвам новата версия, която ще има и доста добавки, там скриване показване на форуми, тези има/няма нови теми ще се опитам да ги направя с биквитки, съобщения в разделите, логове, бърз отговор и доста модули, можех да модисвам тази :D ама искам да я започна отначало, до няколко дена мей би ще е готова.

@kWo_2
сега е с UNIX_TIMESHTAMP и проверки.

Понеже всички почнаха да мрънкат ето Ви го пак времено, само дето не успях да намеря базата данни. http://karcho.com/forum/ кажете дали Ви зарежда бързо на VPS е :)

Karcho, ще те попитам те отновно :) Ще кажеш ли какви проверки правиш за да разбереш дали в даден форум има нови теми или няма нови.

Съжалявам, ако нахалствам.

Ами направо ми утрепахте коня, 9000 такива въпроса имам не само от теб :D Записваш последната активност на потребителя в unix_timeshtamp вариянт и проверяваш, ако таймщампа на потребителя е по-голям значи няма нови мнения/теми, ако ли е обратното значи има. Внимавай как ги записваш да не го направиш за всички форуми :D

Back
Горе