добър ли е дизайна

SandPrince каза:
ето едно новичко

forumche_by_sandprince.jpg

какво мислите за това???

Много добро много ми харесва, но незнам бутоните ли с големи или надписите на бутоните иначе е хубаво :wink:

значи видях го в първия проект видях го и във втория: защо подяволите текста излиза и от 2-та балона?????

SandPrince каза:
ето едно новичко

какво мислите за това???
Много якоо - на мен ми харесва
между другото как правиш тези подобно на листчета неща на които са закачени бутоните?

Foxy каза:
SandPrince каза:
ето едно новичко

какво мислите за това???
Много якоо - на мен ми харесва
между другото как правиш тези подобно на листчета неща на които са закачени бутоните?

много е лесно . просто правиш селекция с Rectangular marguee tool-a , запълваш я с цвят и отиваш на Edit->Transform->Warp (но без да си деселектирал). появява ти се дна мрежа и почваш да огъваш както си искаш.

SandPrince каза:
ииии ама и вие сте едни :D

гледайте ся. на неговия сайт не му трябва тежък и голям дизайн дето да му зарежда 1 час. мога да му направя дизайн дето ще ви окапат очите да го гледате ама няма смисъл.
сайтът му не е нещо голямо като идея че да търпи големите дизайни.
а и напоследък се старая дизайните ми да са влидни според новия WEB 2.0 стандарт. според него един дизайн трябва да е с изчистени , заоблени форми. да няма тежки елементи (не си го измислям четох го в един БГ сайт - не мога да дам линк щото вече веднъж си имах неприятности с админа му...дълга история...)

И това че го пише някъде, значи сички да си заебем нашия си вкус и стил и да правил грозни сайтове ? Изобщо не ме грее къде кво пише :) Тва са някви дебили с популяризиран сайт,които си мислят че определят "модата",а в същото време нямат вкус за 1 по десетобалната ...

Много ме кефи вторият. Само удължи балона че да може "forumche.net" да влиза в него. Или стесни forumche.net Иначе е идеален.

Back
Горе