Zloto_0000
Registered
3ащо така ми изчезна тола ? оградил съм го с фотошоп цс3 съм нищо не съм правил просто го пусках един ден и видях че липсва.. смисал нищо не мога да правя с него преди добавях точки и си режех изображения с него
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
темата така ли се спами? като не можеш ми помогнеш си мълчи тамAnimalDesign каза:Изображението така ли се реже ?! :twisted:
Защото ЦС3 е по добър и по нов а и искам да вида от къде идва проблемаshukri_93 каза:Що не пробваш с CS2?
Ти следиш ли темата преинсталнах го но дава грешка при инстала ...SandPrince каза:пробвай следното, ако не стане, преинстал
избираш инструмент и горе в лентата с опции за инструмента (независимо кой...) цъкаш с десен бутон на стрелката до тула и избираш Reset all tools.
ако не стане така, преинстал
Нямаш достатъчно свободна RAM , за да се инсталне cs3 :wink:Zloto_0000 каза:![]()
Сега пък инсталацията се еб*ва
Little_Bitch каза:Нямаш достатъчно свободна RAM , за да се инсталне cs3 :wink:Zloto_0000 каза:![]()
Сега пък инсталацията се еб*ва
добре че не е добро не е но този проблем преди го опраих като го записах в локалния диск Д а сега съм само с Ц и мисля че за това не става ще спра скайп всичко да видиме а комп ми е с:Fl1p3r каза:Еми ти на пс-то нямаш рам. За освобождаване може да стане, след като си изключиш скайп, но и тогава е малко вероятно, просто пс-то ти не го бива :wink: