защо ми се бъгва така фотошопа

Статус
Not open for further replies.

Zloto_0000

Registered
fci8k47wtmnvmq1ka943.jpg

3ащо така ми изчезна тола ? оградил съм го с фотошоп цс3 съм нищо не съм правил просто го пусках един ден и видях че липсва.. смисал нищо не мога да правя с него преди добавях точки и си режех изображения с него

AnimalDesign каза:
Изображението така ли се реже ?! :twisted:
темата така ли се спами? като не можеш ми помогнеш си мълчи там

Искам да ти кажа, че същите работи можеш да ги вършиш и с други инструменти... Ако не се оправи с рейнстал, значи е от самата версия, особено ако е рипната или с крак

пробвай следното, ако не стане, преинстал

избираш инструмент и горе в лентата с опции за инструмента (независимо кой...) цъкаш с десен бутон на стрелката до тула и избираш Reset all tools.

ако не стане така, преинстал

SandPrince каза:
пробвай следното, ако не стане, преинстал

избираш инструмент и горе в лентата с опции за инструмента (независимо кой...) цъкаш с десен бутон на стрелката до тула и избираш Reset all tools.

ако не стане така, преинстал
Ти следиш ли темата преинсталнах го но дава грешка при инстала ...
виж по горните ми постове има кртинка

Еми ти на пс-то нямаш рам. За освобождаване може да стане, след като си изключиш скайп, но и тогава е малко вероятно, просто пс-то ти не го бива :wink:

Fl1p3r каза:
Еми ти на пс-то нямаш рам. За освобождаване може да стане, след като си изключиш скайп, но и тогава е малко вероятно, просто пс-то ти не го бива :wink:
добре че не е добро не е но този проблем преди го опраих като го записах в локалния диск Д а сега съм само с Ц и мисля че за това не става ще спра скайп всичко да видиме а комп ми е с:
1.8 процесор
1ГБ рам..

Би трябвало да ти тръгва. И аз имах същия проблем, деинсталирай изцяло магазина, свали си го наново (препоръчвам CS4) и би трябвало да стане... поне так аз го оправих :)

При мен се получаваше подобен проблем. Mount-вах ISO-то и се опитвах да го инсталирам, но даваше грешка. После след mount-ването влязох в диска и копирах всички файлове, след което го инсталирах от копираните файлове - setup.exe или нещо подобно и всичко си беше ок. Нямам представа защо така стана... :-)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе