Снощи се сетих нещо, че ако ползваме регистрационната форма с други заявки (за създаване на акаунти към сървърите), ще трябва да има и форма за смяна на парола, която да работи с тях. Там ще трябва и пращане на емейл... Знам една майл библиотека (
https://github.com/PHPMailer/PHPMailer) от гитхъб и съм я ползвал преди.
Мисълта ми е обаче, че има различни версии на игрите, пример:
Wow Burning crusade, Wrath of the lich king, cataclysm и отделно и Му сървърите са с различни сезони.
Това, което бих тествал аз е да добавя event listener-и, които да седят там в събмита в екстеншъните за регистрация и смяна на парола и да създам отделни екстеншъни, които да се инжектират в евента. Отделните екстеншъни ще са само с sql заявките... (за всяка игра - различни)
Не съм го тествал това нещо и не знам дали е възможно, но това е важно и веднага щом свърша с по-лесните неща, ще направя каквото мога, за да се случат нещата...
Мога да я вкарам през composer тази мейл библиотека и ще редактирам и от части в админ панела, тъй като няма wrapper и всичко е писано чисто. Ще мина всичко през тази библиотека от гитхъб.
Библиотеката е доста напомпана, но мога да потърся и някоя по-лека. Преди съм я ползвал в мой проект и не беше толкова разширена колкото сега...
Междувременно, ако имате съвети за някоя библиотека, която мога да вкарам - пишете.