От такива като теб направо губя всякво желание за живот...
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХАКАТЕ ТВА "ГЛАСЪТ НА МУЗИКАТА" ШОТ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ДА КОПИРАТ РАОТИ ОТ МОЯ САЙТ .... 5 ГЛАСА ШТИ ДАМ ДАЖЕ И СТИГА СИ АГИТИРА ВОТ В БГтоп-а да не фръкнеш на бързо
Положението тука е критично, тъй катъо е готова система и дизайна куца страшно много. Съветът ми е да разгледаш основните неща от системата и да опиташ да я направиш ти. 100% сайта ти ще е по защитен а за дизайн ще е по лесно да се работи с сайта, защото ще разбираш сичко по него. Това е съветът ми.
братле моа ти кажа че тъпия сайт Дъ ВОйС пак представиси зима "Гласът на музиката" ;] Внимаайте кво прайте ! И разберете че се излагате с тия ваште глупости...
бягам защото видях чв ми съсипа рекламата и нарушаваш правилата на раздела :evil:
Rushvet само ми кажи откъде ти хрумна идеята че сайта е готова система лично аз съм си я писал и ми е много интересно коя система е това я дай линк да дикел
@Skyplex някакво авторско право над мотото да имаш?Някъде официален документ има ли че е твое?Еми като нямаш тихо.Човека иска да си направи нещо да си се радва ти айде оплюй го щото си големия разбирач :wink: