Deleted

Статус
Not open for further replies.
От такива като теб направо губя всякво желание за живот...

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХАКАТЕ ТВА "ГЛАСЪТ НА МУЗИКАТА" ШОТ ВЕЧЕ МИ ПИСНА ДА КОПИРАТ РАОТИ ОТ МОЯ САЙТ .... 5 ГЛАСА ШТИ ДАМ ДАЖЕ И СТИГА СИ АГИТИРА ВОТ В БГтоп-а да не фръкнеш на бързо

Положението тука е критично, тъй катъо е готова система и дизайна куца страшно много. Съветът ми е да разгледаш основните неща от системата и да опиташ да я направиш ти. 100% сайта ти ще е по защитен а за дизайн ще е по лесно да се работи с сайта, защото ще разбираш сичко по него. Това е съветът ми.

братле моа ти кажа че тъпия сайт Дъ ВОйС пак представиси зима "Гласът на музиката" ;] Внимаайте кво прайте ! И разберете че се излагате с тия ваште глупости...

Дали го е зел пък точно от теб ? Може да го е намерил от някъде другаде.... помисли малко :) :x

бягам защото видях чв ми съсипа рекламата и нарушаваш правилата на раздела :evil:

Rushvet само ми кажи откъде ти хрумна идеята че сайта е готова система :D лично аз съм си я писал и ми е много интересно коя система е това я дай линк да дикел :D

@Skyplex някакво авторско право над мотото да имаш?Някъде официален документ има ли че е твое?Еми като нямаш тихо.Човека иска да си направи нещо да си се радва ти айде оплюй го щото си големия разбирач :wink:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе